Quote (Rafalek @ 15 Feb 2014 21:21)
Old school i new school raczej.Polecacie jakieś spodnie zwężane dołem, ale jednak nieco szersze w udach?Jakichś jeansów i czinosów szukam.
Levis 501 ( Shrink to fit ) / 504 / 511, a Chinosy nie pamietam firmy, ale w Peek & Cloppenburg sa takie zajebiste chinosy, co pasuja do atletycznej sylwetki ( szersze w udach wlasnie, ale fit idealny - zapomnialem nazwe firmy

) - mi sie udalo wyrwac jakies pol roku temu 3 pary chinosow w H&M - Slimfit - ale w udach sa ok - robia sie troche ciasnawe aktualnie, ale jeszcze z 2/3 miechy wytrzymaja :x
Quote (DzonyPe @ 15 Feb 2014 21:23)
kurwa rzeczy ktore wrzucasz zywiec sprawiaja ze chce mi sie plakac ze nie stac mnie na takie bajery. Do najblizszej okazji mam zamiar zamowic sobie koszule i garniaka z tej strony co tutaj wrzucales. Moder tailor, widze w zakladkach. Za garniaka wolaja sobie minimum 300 dolarow. Nie wyjdzie jakos duzo za taki zestaw.
Tutaj zajebisty filmik, jak potrafia dobrze koszule zrobic i jak zajebiscie leza:
http://www.youtube.com/watch?v=bLO8SSSGL1kSam czekam, az zaczne nowa prace, i bede mial monety na wiecej takych zabaw ;d najpierw to chyba calego amazona wykupie z butow :x