d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Filmy / Movies > Oficjalny Topic
Prev15765775785795801412Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 984.30
Nov 1 2012 07:53am
To jeszcze królową potępionych dorzucę.
Member
Gold: 165.58
Nov 1 2012 08:06am
Quote (Lewo @ Nov 1 2012 01:52pm)
wywiad z wampirem

widzialem:<.
Banned
Gold: Locked
Warn: 10%
Nov 1 2012 09:00am
Szukam filmu -> rosyjski, 3? typa ucieka?/jedzie gdzies przez rosje i psuje im sie auto w jakims wypizdziewie. snieg, pizdziawa itp. okazuje sie ze mieszka tam niedaleko jakas babka i zostaja u niej + gotuje im cos na gastro. Przez caly film dzwoni im telefon taką śmieszną melodyjką - jest to jedyne co dobrze pamietam poza sniegiem i tym że auto wyciagal im jakis traktor. o ile sie nie myle to jakis film o ruskich gangsterach/mafiozach co robili jakas akcje i cos im nie pyklo. ogladalem to dosyc dawno temu (2-3 lata) film moze miec max 10 lat, ale raczej nie wiecej niz 7. Ogladalem ten film na jakies domowie, dlatego pamietam tylko fragmenty i ten dzwonek telefonu 'turu turu turururururururururu' z epoki nokii 3310 :D

Jak ktoś wie co to za film, to srsly dam golda w diablo/fg
Member
Gold: 1.00
Nov 1 2012 11:35am
Quote (bushlick @ Nov 1 2012 05:00pm)
Szukam filmu -> rosyjski, 3? typa ucieka?/jedzie gdzies przez rosje i psuje im sie auto w jakims wypizdziewie. snieg, pizdziawa itp. okazuje sie ze mieszka tam niedaleko jakas babka i zostaja u niej + gotuje im cos na gastro. Przez caly film dzwoni im telefon taką śmieszną melodyjką - jest to jedyne co dobrze pamietam poza sniegiem i tym że auto wyciagal im jakis traktor. o ile sie nie myle to jakis film o ruskich gangsterach/mafiozach co robili jakas akcje i cos im nie pyklo. ogladalem to dosyc dawno temu (2-3 lata) film moze miec max 10 lat, ale raczej nie wiecej niz 7. Ogladalem ten film na jakies domowie, dlatego pamietam tylko fragmenty i ten dzwonek telefonu 'turu turu turururururururururu' z epoki nokii 3310 :D

Jak ktoś wie co to za film, to srsly dam golda w diablo/fg

american pie: gank ruski
Member
Gold: 984.30
Nov 2 2012 01:37pm
http://www.filmweb.pl/film/Looper+-+P%C4%99tla+czasu-2012-569908
To niby takie dobre?
e: nvm.

This post was edited by crunk_mp on Nov 2 2012 01:39pm
Member
Gold: 470.00
Nov 2 2012 09:23pm
Panowie, jeśli ktoś ma może ściągniętego bonda na kompie i mógłby mi zrobić skrina ze sceny gdzie bond leży z kobietą i trzyma hainekna w łapie.( To jest początek filmu, chyba tylko tam pije piwko.)
To było by 10/10

This post was edited by Styczenx1600 on Nov 2 2012 09:24pm
Member
Gold: 140.03
Nov 2 2012 10:00pm
Quote (Lewo @ 1 Nov 2012 14:24)
Ja dziś oglądam Drakule, tą wersje coppoli z 1992. Jakby ktoś szukał  coś z klimatem dzis na wieczór to wydaje się fajne. potem wam zdam szczegółowy raport, ale wydaje mi się ze chyba to juz ogladalem.

obejrzałem ale nie będzie szczegółowego raportu :P trzeba samemu obejrzeć, winona <3 mimo ze miała lepsze role. Dobrze grał koles tego profesora/lekarza. Klimat oddają dobre dialogi, sceneria ( i kolory ). Tylko efekty specjalne widać że z 1992. Polecam
Member
Gold: Locked
Warn: 100%
Nov 3 2012 04:08am
Zobaczylem ostatnio kilka filmow.
Baby są jakieś innne - mieszane uczucia, niby cały ten dialog jest fajny, smieszny momentami, ale spodziewalem sie jednak wiecej. 5/10
Wyjście przez sklep z pamiątkami - jako, że nie przepadam za dokumentami, a ten wydal mi sie bardzo ciekawy to 8/10
Debutanci - bardzo przyjemny film. 7/10
Mean Machine - momentami smieszny, ale nic wielkiego. Na nudny wieczor spoko. 5/10
Widziałem jeszcze Nietykalnych, ale tyle bylo ot ym filmie pisane, ze ja juz nie bede nic dodwac.

Osobny akapicik na temat Domu w głębi lasu. Musze przyznac, ze jestem pod wrażeniem. Srsly. I to wielkim. Zdziwiony jestem, że twórca Toy Story, Titana i Obcego, oraz mocno średnich Avengersów podpisał się pod TAK GÓWNIANYM FILMEM. Nie ma w tym filmie nic dobrego, nic nowego, nic ciekawego. Ot kilka razy bass na sluchawkach / glosnikach zeby lekko wystraszyc, a tak? Zero klimatu. Jesli ktos twierdzi, ze ten film jest ciekawy i tworcy mieli fajny pomysl - odsylam do Cube'a bo golym okiem widac, ze film jest na nim mocno wzorowany. Dodatkowo nie wiem czy jako jedyny zauwazylem - strasznie podjebali kilka motywow. Np stwor z ostrzami w glowie i kula w rece jest istna kopia potworow i kostki z Hellrisera.
Pomine juz gre aktorska bo co jeden gra gorzej, oraz samych bohaterow - typowo stereotypowych, cnotka niewydymka, samiec alfa i palacz trawy. Oczywiscie wszyscy mlodzi piekni i bogaci. Film dla mnie na ewidentne 1/10. Dalem 2/10 bo podobal mi sie motyw z skaldaniem bonga.

Quote (Lewo @ Nov 3 2012 04:00am)
obejrzałem ale nie będzie szczegółowego raportu :P trzeba samemu obejrzeć, winona <3 mimo ze miała lepsze role. Dobrze grał koles tego profesora/lekarza. Klimat oddają dobre dialogi, sceneria ( i kolory ). Tylko efekty specjalne widać że z 1992. Polecam

Lekarza to chyba gral Nicholson : )
Banned
Gold: 155.10
Warn: 40%
Nov 3 2012 04:17am
Quote (ShiSeido @ 1 Nov 2012 01:36)
Rowniez sie musze wybrac na Skyfall kazdy zachwala.
Natomaist teraz obejzalem "Salt" macie cos w podobny gatunku
lub jakies filmy akcji?

salt jest okrutnie srednia, ale jesli szukasz czegos w klimacie to polecam International
Member
Gold: 0.00
Nov 3 2012 04:43am
Quote (CoD_id @ Nov 3 2012 10:08am)
Zobaczylem ostatnio kilka filmow.
Baby są jakieś innne - mieszane uczucia, niby cały ten dialog jest fajny, smieszny momentami, ale spodziewalem sie jednak wiecej. 5/10
Wyjście przez sklep z pamiątkami - jako, że nie przepadam za dokumentami, a ten wydal mi sie bardzo ciekawy to 8/10
Debutanci - bardzo przyjemny film. 7/10
Mean Machine - momentami smieszny, ale nic wielkiego. Na nudny wieczor spoko. 5/10
Widziałem jeszcze Nietykalnych, ale tyle bylo ot ym filmie pisane, ze ja juz nie bede nic dodwac.

Osobny akapicik na temat Domu w głębi lasu. Musze przyznac, ze jestem pod wrażeniem. Srsly. I to wielkim. Zdziwiony jestem, że twórca Toy Story, Titana i Obcego, oraz mocno średnich Avengersów podpisał się pod TAK GÓWNIANYM FILMEM. Nie ma w tym filmie nic dobrego, nic nowego, nic ciekawego. Ot kilka razy bass na sluchawkach / glosnikach zeby lekko wystraszyc, a tak? Zero klimatu. Jesli ktos twierdzi, ze ten film jest ciekawy i tworcy mieli fajny pomysl - odsylam do Cube'a bo golym okiem widac, ze film jest na nim mocno wzorowany.  Dodatkowo nie wiem czy jako jedyny zauwazylem - strasznie podjebali kilka motywow. Np stwor z ostrzami w glowie i kula w rece jest istna kopia potworow i kostki z Hellrisera.
Pomine juz gre aktorska bo co jeden gra gorzej, oraz samych bohaterow - typowo stereotypowych, cnotka niewydymka, samiec alfa i palacz trawy. Oczywiscie wszyscy mlodzi piekni i bogaci. Film dla mnie na ewidentne 1/10. Dalem 2/10 bo podobal mi sie motyw z skaldaniem bonga.

Lekarza to chyba gral Nicholson : )

Ten Dom W GŁEMBI lasó to ponoć parodia uss horrorow, ja to zobaczyłem to miałem niezłom beke.

Byłem na 007 i muszę stwierdzić, że pierwsze 30min jest zajebiste a cała reszta to pierdolone flaki z olejem.
Moja panna dobrze to skomentowała " GONIĄ SIĘ GONIĄ I NIE MOGĄ SIĘ DOGONIĆ" - senny film z naprawdę zajebistymi zdjęciami.
Go Back To Polska Topic List
Prev15765775785795801412Next
Add Reply New Topic New Poll