Quote (groom @ 30 May 2013 15:36)
Mam, wczoraj przyszedl :). Ogolnie roznica miedzy nim a GNexem jest kosmiczna. To co zapodales w linku to zwykly toolkit do odblokowania bootloader, wgrania roota oraz custom recovery. Bardzo fajna sprawa bo wystarczy zainstalowac sterowniki do telefonu, odpalic program, wejsc w fastboot mode i jednym przyciskiem robisz wszystko w 15 sek. Ja na poczatek zainstalowalem PA, potem rom od rascarlo i na koniec cm 10. Zostalem na CM10. Nie wiem dlaczego ale zawsze wracam do tego romu. Ma wszystko co potrzeba, nie jest za bardzo przebajerowany i wyroznia sie mega stabilnoscia. Kernele testowalem tylko dwa, od franco i morfica. Zostalem przy franco. W sumie im dluzej sie bawie tym telefonem tym bardziej dochodze do wniosku, ze tutaj jest taki zapas mocy, ze jak nic ci w stocku nie brakuje to i na nim mozesz zostac.
Raczej lubie sie bawic - aktualnie na swoim zmieniam rom raz na 2 tyg, z nudow ;P
Co do franco, to przed sekunda patrzylem topic o tym kernelu i wyglada fajnie. Duzo ludzi poleca. A co do romu, to tez juz lookalem. I wlasnie albo PA albo CM - od zawsze mialem CM i nigdy mnie nie zamiodl, cos w sobie takiego ma, ze sie chce do niego wracac

No nic, cant wait. Jeszcze 6 dni ;x