Buahaha, własnie sobie przypomniałem stare czasy, bo trafiłem na kanał zawodniczki KINA, która była z nami w gildii na s7
http://www.youtube.com/watch?v=tgPgFJ2H62g
W pierwszej chwili nie pamiętałem, którą ona z tych panien była, ale znalazlem post Retwe i rozjaśniło mi się, że ona nie uczestniczyła w e-romansach

"Nowy serial: Moda na Dema
Scenariusz pilota
Grupa "koleguw" zakłada razem gildię w znanej i lubianej grze Shakes and Fidget. Sielskie dni, w których nie potrzebowalismy kobiet i cały nasz wysiłek płynął w rozbudowę gildii szybko prysł niczym czar. W gildii pojawiły się pierwsze kobiety. Łukasz - internetowy gwałciciel, człowiek alfons, który dziewczynę znajdzie wszedziem nawet na pustyni, nawet gdyby musiał ją odkopać z pod ton piasku, zaczął e-umawiać się z nową kolezanką marso. Rozkochana do granic mozliwości para planuje wspólne wyjście do reallifa (OMUJBORZE). W międzyczasie pojawiła się koncepcja zorganizowania spotkania na szczycie w uroczej wsi Kraków (gdzieś pod Nową Hutą). Wszyscy byli zachwyceni pomysłem wspólnego najebania się jak szpaki. Minął listopad, zakochana para Lukasz i Zosia nie spodziewali się, że ich sielskie dni niedługo się skończą. Na horyzoncie pojawiła się nowa kobieta, Ela zwana Lilu. Kobieta tak samo fajna jak dziwna. Kiedy dodamy do tego, że była duzo młodsza i ładniejsza od Marso a także lubiła się dobrze zabawić nic więc dziwnego ze nasz amant Łukasz przeniósł na nią swoje zainteresowanie. Problemem pozostawała jednak zakochana w Lukaszu Marso. Jak potoczy się historia Lukasza, czy gildia się nie rozpadnie ? dowiecie się już w następnym równie pasjonującym odcinku naszej telenoweli."