Quote (toyo @ 15 May 2013 17:59)
Ogladam kątem oka Google I/O.
Jesli dobrze zrozumialem to SGS4 będzi "nowym Nexusem" i będzie kosztował 649$ w USA.
Za drogo jak dla mnie, ludzie na sali też nie wyglądali na zadowolonych. Mam nadzieję, że Nexus 4 zostaje w ich sklepie w starej cenie.
Nie do konca. To nie bedzie nowy nexus tylko dodatkowa wersja s4 z czystym androidem sprzedawana w google play od czerwca za 649$. Google daje czysty sytem oraz pewnie aktualizacje w momencie wyjscia nowego systemu. Kolejny oficjalny nexus zapewne zostanie zaprezentowany gdzies w pazdzierniku po wyjsciu snapdragona 800. Nexus 4 dalej jest ich ofiacjalnym flagshipem. Co do ceny, wszystko co bedzie teraz kosztowac wiecej jak 299$ bedzie drogie

Swoja droga to bardzo dobra informacja dla posiadaczy i9505. Albo uzywa sie romu od samsunga, albo od google.
bo do sprawdzenia stanu konta w banku, przeczytania czegos na wikipedii czy znalezienia rozkladu jazdy autobusow nie potrzeba 5" ekranu wiec nawet lww sie nada. gdybym ja mial 500zl to pewnie tylko za nim bym sie rozgladal
fake /e
lol, kazdy na google i/o dostanie chromebooka.
W tym roku i tak marnie z prezentami. Rok temu w opor wiecej dostali. Swoja droga, wejscie na ta konferencje kosztuje z 200$
This post was edited by groom on May 15 2013 02:59pm