Quote (markov @ 7 Jun 2015 17:57)
Udalo mi sie kupic narozne 270cm z demontazu biura ale je podzielilem na 150 + 100. Zaplacilem chyba 350, a nowe 800 bylo na fakturce. Jedyny minus ze stelaz nie jest laczony pod blatem, wiec sobie nie klapniesz na blacie bo sie zagnie.
Chce Ci sie korytka na kable ciagac albo je ogladac? Takie glosniki pod sufit to tylko jakies satelitki, a wtedy amplituner i reszta.
Jak do PC bez subwoofera, to jakies modecomy hf60 albo microlaby 6c. Jak z subwooferem to albo mhf60u albo sw-hf5.1 tak do 500 zl. Tez musze kupic, ale czekam zeby zobaczyc ile bede mial miejsca.
Najchetniej to bym oczywko bezprzewodowe kupil

Ale to chyba nie te pieniadze. Nie mam mega parcia na jakosc dzwieku bo to raczej nie do muzyki ma byc.
Póki mieszkanie jeszcze puste stoi to mam pole manewru wiec moge i pod sufit ciagnac, a bedzie to wygodniejsze jak bede np ogladal z wyra ktore stoi na tej samej scianie co biurko to slabo dzwiek bedzie szedl jakbym mial glosniki na biurku.
Na razie moj faw to sw-hf5.1, swoja droga ciekawe ze na ceneo pokazuja ~600 pln a na aledrogo 350
A biureczko - do stolarza jeszcze bede uderzal, za szafki mi dosc drogo krzyknal ale za sam blat do biurka i jakies nogi moze cos bardziej realnego powie.