Quote (victorinox @ Dec 15 2014 01:43am)
STwierdzam oficjalnie, po dzisiejszej transmisji "młodzież kontra" że korwinowi odjebało
Myślotok. Koleś sam nie wie co chce powiedzieć, wrzuca przez to 5 wątków naraz . Sam się zapędza w kozi róg......
Pierdoli niepotrzebnie, że USA to komunistyczny kraj. Wrzuca te debilne teksty o tym, że jak ja mam suke, to decyduje za nią.
Takimi tekstami to on elektoratu nei zbuduje....
Jak ktoś go słucha pierwszy raz to mysli, że idiota i ma racje..
Powinien kurwa mówić jasno i rzeczowo i na temat a nie rzucać hasła
USA komunistyczne a chiny kapitalistyczne.
Jak by powiedział, że chiny to kraj o systemie komunistycznym, którym zarządzają kapitaliści i sporo jest stosowanych rozwiązań stricte wolnorynkowych to by to miało całkiem inny wydźwięk. ( + by rzucił parę przykładów)
I tak jest prawda. System władzy komunistyczny ale do władzy przebijają się głównie ludzie sukcesu. A ten pierdoli..... chiny...kapitalizm... tyle informacji....
Rosja kapitalistyczna......
No kurwa. jak dalej będzie takie teksty rzucał to będzie tylko budziłw ludziach niechęć.
Mam wrażenie, że korwin jest ofiarą swojego sukcesu z maju tzn zamknął się w świecie swojego elektoratu w internecie. Tam go ludzie rozumieją, chwalą etc więc mówi tak jakby mówił do nich. Droga donikąd.
Chiny to kraj wolnorynkowy zarzadzany przez komunistow(ktorzy raczej z glodu nie umieraja i czesto maja gigantyczne majatki).
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nowa_Polityka_Ekonomiczna Rosja Sowiecka krajem kapitalistycznym.

Niech tylko korwin o tym poczyta

Partia oparta w takim stopniu na Korwinie wyczerpala swoj potencjal. Jesli KNP nic nie zmieni to 5-7% bedzie sukcesem. Trzeba eksponowac mlodsze osoby, a z JKMa zrobic prezesa honorowego.