d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Playstation 3 > Kto Ma, W Co Gra, Z Czym Ma Problem ;)
Prev15455565758523Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 4,043.00
Warn: 10%
Mar 7 2010 07:04pm
prison break: the conspiracy 26 marca premiara - preorder juz zrobiony
Prison Break :hail:
Member
Gold: 1.31
Mar 8 2010 01:08am
Quote (Pozer @ 8 Mar 2010 02:04)
prison break: the conspiracy 26 marca premiara - preorder juz zrobiony
Prison Break :hail:

pewnie bedzie crapem na licencji :( a fani i tak zakupia bo PRISON BREJK

This post was edited by fro5tbite on Mar 8 2010 01:08am
Member
Gold: 106.00
Warn: 20%
Mar 8 2010 01:22am
Quote (fro5tbite @ 7 Mar 2010 10:20)
Ogarniał ktoś z was już demko Just Cause 2? Imo calkiem w pyte, gdyby nie to, ze pewnie wyjdzie zaraz po gow3 i nie bede mial kasy, to bym kupil nawet xd

ja grałem i jestem pozytywnie zaskoczony, chyba najlepsza sandboxowa gra jaką do tej pory grałem.
Banned
Gold: 4,043.00
Warn: 10%
Mar 8 2010 03:34am
Quote (fro5tbite @ 8 Mar 2010 07:08)
pewnie bedzie crapem na licencji :( a fani i tak zakupia bo PRISON BREJK
nom, nie spodziewam sie zbyt wiele, wzlaszcza ze wyjatkowo tania jak na gre na ps3 na premiere
Member
Gold: 63,461.00
Mar 8 2010 04:07am
Na bank dokupie jak wyjdzie GT 5.
Tak sobie myslalem nad tym nowym GoW 3 i Dante's , ale jednak wygraly nowe buty Kobiego

Z tytulow ktore mialem/ sprzedalem:
PES 2008 - kupilem ze wzgl. na granie do piwka z kumplami - jednak wszczyscy ktorzy chociaz raz pograli w NBA - od razu ja olali
NBA Live 08, 09, 10 - i wiecej nn basketu ze stajni ea - kaszanka w 10 nic nie zmienili wiec wymienilem w Game 09 i 10 i dostalem jeszcze 1 funta na karte w zamian za 2k10
Conan - badziestwo przyjemne , ale grafika slabiutko
Beowolf - kupilem w Tesco za 12 funtow wiec nie tragedia , ale gierka slabiuutka
Assassin's Creed - ciekawy pomysl - wykonanie etc. Pozytywnie
GTA IV - gralem w 1 sporo, 3 i Vice City przeszedlem calutkie i stwierdzam, ze to najlepsze GTA imo.
Heavenly Sword - moze byc , ale nie przeszedlem calej - grafika zrobila na mnie spore wrazenie ( na szczescie to akurat mialem od kolegi )
World at War - moze byc, ale fps na konsole to jak juz ktos napisal "ssie" ( na szczescie to akurat mialem od kolegi)
Fight Night - nudne - tryb kariery ok - ale tylko dla milosnikow boksu - ale wolalbym UFC chyba ciekawsze. (od kolegi)
Soul Calibur IV - na szczescie gralem tylko pod przymusem u kumpla - totalna zenua (u kolegi)

mam:
NBA 2k10 - mistrzostwo , szczegolnie tryb MyPlayer ciezkie to jak cholera
Oblivion - gra na 2 miesiace grania , cos pieknego , ale to juz kazdy wie
MK vs DC - kupilem ze wzgl. na to ze w MK4 gralem z kumplem na prawde sporo i dosyc dobrze , brakuje w DC LOBO a w MK Johnny'ego Cage'a - to kur*a skandal!
GRID - no wiadomo

This post was edited by Guzzz on Mar 8 2010 04:27am
Member
Gold: 16.00
Mar 8 2010 04:13am
Ja się aktualnie mocno zastanawiam nad Bad Company 2. Pogram jeszcze jednak w demo pierwszej części, zobaczę jak mi idzie gra w FPS na padzie.
Member
Mar 8 2010 06:29am
Quote (Guzzz @ 8 Mar 2010 11:07)
Na bank dokupie jak wyjdzie GT 5.
Tak sobie myslalem nad tym nowym GoW 3 i Dante's , ale jednak wygraly nowe buty Kobiego
http://www.tenisufki.eu/image/ficzer/2009/12/09/nike-zoom-kobe-v-oficjalna-prezentacja.jpg

Z tytulow ktore mialem/ sprzedalem:
PES 2008 - kupilem ze wzgl. na granie do piwka z kumplami - jednak wszczyscy ktorzy chociaz raz pograli w NBA - od razu ja olali
NBA Live 08, 09, 10 - i wiecej nn basketu ze stajni ea - kaszanka w 10 nic nie zmienili wiec wymienilem w Game 09 i 10 i dostalem jeszcze 1 funta na karte w zamian za 2k10
Conan - badziestwo przyjemne , ale grafika slabiutko
Beowolf - kupilem w Tesco za 12 funtow wiec nie tragedia , ale gierka slabiuutka
Assassin's Creed - ciekawy pomysl - wykonanie etc. Pozytywnie
GTA IV - gralem w 1 sporo, 3 i Vice City przeszedlem calutkie i stwierdzam, ze to najlepsze GTA imo.
Heavenly Sword - moze byc , ale nie przeszedlem calej - grafika zrobila na mnie spore wrazenie ( na szczescie to akurat mialem od kolegi )
World at War - moze byc, ale fps na konsole to jak juz ktos napisal "ssie" ( na szczescie to akurat mialem od kolegi)
Fight Night - nudne - tryb kariery ok - ale tylko dla milosnikow boksu - ale wolalbym UFC chyba ciekawsze. (od kolegi)
Soul Calibur IV - na szczescie gralem tylko pod przymusem u kumpla - totalna zenua (u kolegi)

mam:
NBA 2k10 - mistrzostwo , szczegolnie tryb MyPlayer ciezkie to jak cholera
Oblivion - gra na 2 miesiace grania , cos pieknego , ale to juz kazdy wie
MK vs DC - kupilem ze wzgl. na to ze w MK4 gralem z kumplem na prawde sporo i dosyc dobrze , brakuje w DC LOBO a w MK Johnny'ego Cage'a - to kur*a skandal!
GRID - no wiadomo

ee czemu jedna z najlepszych bijatyk na ps3 czyli soul calibura IV uwazasz za zenue? ja mam w to 300+ godzin played i dopiero mi sie zaczyna nudzic. dla mnie gry sportowe sa totalnym zalem, nie trawie ich po prostu. i kto ci napisal, ze fps na padzie ssie? jesli nie masz skilla i nie umiesz grac, to po prostu nie graj w fpsy. jesli ktos sie dobrze wyskilluje to na padzie mozesz prawie tak samo dobrze celowac jak myszka, moze tylko nie odwrocisz sie tak samo szybko o 180 stopni.

This post was edited by fro5tbite on Mar 8 2010 06:33am
Member
Mar 8 2010 07:35am
Quote (fro5tbite @ 8 Mar 2010 13:29)
ee czemu jedna z najlepszych bijatyk na ps3 czyli soul calibura IV uwazasz za zenue? ja mam w to 300+ godzin played i dopiero mi sie zaczyna nudzic. dla mnie gry sportowe sa totalnym zalem, nie trawie ich po prostu. i kto ci napisal, ze fps na padzie ssie? jesli nie masz skilla i nie umiesz grac, to po prostu nie graj w fpsy. jesli ktos sie dobrze wyskilluje to na padzie mozesz prawie tak samo dobrze celowac jak myszka, moze tylko nie odwrocisz sie tak samo szybko o 180 stopni.

To uderza w moje serce niczym dzida - przyznam sie ze pewnie nie mam skilla do grania na padzie w fpsy - przeszedlem na weteranie world at war - ale to po tysiacach godzin w q2,q3, q3online(no moze w tego online to paredziesiat godzin) nie jest specjalny wynik, pewnie online bys mnie rozklepal na ps3 online - ale jak bysmy sie zestawili na jakis platformach gdzie wszystkiego mozna uzywac to watpie bys wygral na padzie - taki pad jest po prostu smieszny w konfiguracji dla np takiego quake'a gdzie robisz strafe jumpy , double jumpy, rocket jumpy , speed jumpy etc, etc., gdzie liczy sie mouse accelerate - dwoma kciukami jak bys sie dwoil i troil to tego nie zrobisz. Dlatego daja takie auto aim help etc do gier na konsole, zeby wspomoc pada.
e: co do bijatyk - byc moze nie trawie tego klimatu + wszystko w porownaniu z mortalem wydaje mi sie wolne :] - gralem w soul kalibur moze nie najlepiej - za to moj kumpel na prawde meczyl ta gre wiec widzialem co moze ktos kto to ogarnia jako tako.

This post was edited by Guzzz on Mar 8 2010 07:53am
Member
Mar 8 2010 07:38am
Quote (Guzzz @ 8 Mar 2010 14:35)
To uderza w moje serce niczym dzida - przyznam sie ze pewnie nie mam skilla do grania na padzie w fpsy - przeszedlem na weteranie world at war - ale to po tysiacach godzin w q2,q3,q3online( no moze paredziesiet godzin) nie jest specjalny wynik, pewnie online bys mnie rozklepal na ps3 online - ale jak bysmy sie zestawili na jakis platformach gdzie wszystkiego mozna urzywac to watpie bys wygral na padzie - taki pad jest po prostu smieszny w konfiguracji dla np takiego quake'a gdzie robisz strafe jumpy , double jumpy, rocket jumpy , gdzie liczy sie mouse accelerate - dwoma kciukami jak bys sie dwoil i troil to tego nie zrobisz. Dlatego daja takie auto aim help etc do gier na konsole, zeby wspomoc pada.

jak mi odpalisz quake na konsoli to podejme wyzwanie... po prostu nie robia takich gier na konsole -.- osobiscie nigdy nie bylem fanem gier, w ktorych skaczesz na rzyliard metrow w gore, poruszasz sie tylko skakaniem, mogliby wlasciwie wywalic opcje biegania, nie jest potrzebna no i walisz rakietami jak z karabinu. ja tam wole killzone :P
Member
Mar 8 2010 07:40am
Quote (fro5tbite @ 8 Mar 2010 14:38)
jak mi odpalisz quake na konsoli to podejme wyzwanie... po prostu nie robia takich gier na konsole -.- osobiscie nigdy nie bylem fanem gier, w ktorych skaczesz na rzyliard metrow w gore, poruszasz sie tylko skakaniem, mogliby wlasciwie wywalic opcje biegania, nie jest potrzebna no i walisz rakietami jak z karabinu. ja tam wole killzone :P

Widzisz ja jestem starym pokoleniem kawiarenek i meczenia do bolu tych ww opcji - sama opcja konfigu jest nei do ogarniecia na takim biednym padzie.
Nie robia quake bo to sie mija z celem - pad nie pocisnie tylu opcji.
Robia za to latwe i przyjemne gry - takie do przejscia i do latwego namierzania ze strafe'a. Dlatego te gry sa wolne - zreszto wszystko w porownaniu z quake jest wolne.
Go Back To Polska Topic List
Prev15455565758523Next
Add Reply New Topic New Poll