Na bank dokupie jak wyjdzie GT 5.
Tak sobie myslalem nad tym nowym GoW 3 i Dante's , ale jednak wygraly nowe buty Kobiego

Z tytulow ktore mialem/ sprzedalem:
PES 2008 - kupilem ze wzgl. na granie do piwka z kumplami - jednak wszczyscy ktorzy chociaz raz pograli w NBA - od razu ja olali
NBA Live 08, 09, 10 - i wiecej nn basketu ze stajni ea - kaszanka w 10 nic nie zmienili wiec wymienilem w Game 09 i 10 i dostalem jeszcze 1 funta na karte w zamian za 2k10
Conan - badziestwo przyjemne , ale grafika slabiutko
Beowolf - kupilem w Tesco za 12 funtow wiec nie tragedia , ale gierka slabiuutka
Assassin's Creed - ciekawy pomysl - wykonanie etc. Pozytywnie
GTA IV - gralem w 1 sporo, 3 i Vice City przeszedlem calutkie i stwierdzam, ze to najlepsze GTA imo.
Heavenly Sword - moze byc , ale nie przeszedlem calej - grafika zrobila na mnie spore wrazenie ( na szczescie to akurat mialem od kolegi )
World at War - moze byc, ale fps na konsole to jak juz ktos napisal "ssie" ( na szczescie to akurat mialem od kolegi)
Fight Night - nudne - tryb kariery ok - ale tylko dla milosnikow boksu - ale wolalbym UFC chyba ciekawsze. (od kolegi)
Soul Calibur IV - na szczescie gralem tylko pod przymusem u kumpla - totalna zenua (u kolegi)
mam:
NBA 2k10 - mistrzostwo , szczegolnie tryb MyPlayer ciezkie to jak cholera
Oblivion - gra na 2 miesiace grania , cos pieknego , ale to juz kazdy wie
MK vs DC - kupilem ze wzgl. na to ze w MK4 gralem z kumplem na prawde sporo i dosyc dobrze , brakuje w DC LOBO a w MK Johnny'ego Cage'a - to kur*a skandal!
GRID - no wiadomo
This post was edited by Guzzz on Mar 8 2010 04:27am