Quote (Last_Hope @ 22 Sep 2013 11:03)
Fajnie się psycholem gra?
Bo nie wiem czy po resecie robić BG burstera normalnego z 6 PE czy dać 1 i psycho build'a nie zrobić...
Ile na narkotyki musisz wydać przed farmieniem godzinnym?
buffout 2x 600, jet 2x 600, psycho 2x1000, cola 2x 50
jesli postawisz namiot przy spotach z mutantami, co 3 encountery jestes zawalony
zawsze po godzinie farmy mutkow odbijam sie w narkotykach + mam jakastam gorke (ostatnio w godzine wpadlo 12 psycho..), niestety szybko niszcza sie camk2, ale i tak z kapsali jestes na plus
wczoraj gralem tak, ze farmilem godzine i godzine sprzedawalem sprzet, i tak 2x.. dzisiaj w namiocie lezy ze 30 avengerow, 30 camk2, a i na pieszo nie musze chodzic, bo woze dupsko policyjnym samochodem (czyli teraz sprzedawanie zajmie mi gora 15 minut).. do tego zostalo mi jakies 15k kapsli
jesli nie ogarna jakos npcow z kapslami, po resecie farma ta postacia bedzie trudniejsza - wiecej ludzi, mniej kapsli u npc, drozsze dragi
nie farmilem jeszcze nec czy v, bo po prostu mialem za niski poziom - jesli chcesz 300fa build, to granie solo mozna zaczac dopiero od ~35lvlu
Quote (prastary_ka @ 22 Sep 2013 11:09)
Gdzie dokladnie kupie 1 High Grade Steel?
High Grade Steel: It can be bought in Redding ( Unguarded Town ) in Kokoweef offices for 1000$, or from Gunrunners ( Boneyard Fortress Guarded Town ) for 1500$, or by dismantling items created with it.
Tyle, ze latam bezmyslnie podbiegam do kazdego npc i nic!
boneyard fortress, koles w skorze w budynku za fosa, ale wczesniej sprawdz watermerchantow w hub (wczoraj kupowalem po 1,2k), nie wiem, gdzie w redding jest sprzedawca
This post was edited by kowal2300 on Sep 22 2013 03:29am