[QUOTE=Romek_PL,21 Apr 2013 11:39][QUOTE=Alyx,Apr 21 2013 09:26am][QUOTE=blinky_mail,21 Apr 2013 10:04]jesli 7 cali to zadnych alternatyw. ogolnie jestem od miesiaca uzytkownikiem kolejnego Nexusa ktorym jest Nexus 4 od LG. balem sie producenta ale wykonanie + opieka Google nad softem czyni dla mnie ten telefon top1. w momencie gdy mialem w rece SGS3 i N4 nie bylo sie nad czyms zastanawiac w ogole

samsung notuje takie zyski na glupocie uzytkownika ze bol paly ;]
Następny

Pamiętak jakwychodził SGS 1 jaki płacz był, że niesolidnie wykonany, ramka do dupy, skrzypi i że nie wytrzyma miesiąca użytkowania, mam telefon już prawie 2 lata, ekran idealny, nawet tylna klapka trzyma się w miarę dobrze, zamienię go właśnie na sgs 4 bo mam większe zaufanie do telefonów, używanych przez masę ludzi i do tych do ktrórych jest wieksza dostępnosc romow.
A wątpie żeby ten badziew od firmy produkjujacej pralki spełniał te kryteria.[/QUOTE]
aha, bo samsung produkuje tylko smartfony. oh, wait...
sam mam nexusa 4 od 2 tygodni i w porownaniu z sgs3 sasiada moj wypada conajmniej 2 klasy wyzej w wykonaniu i szybkosci dzialania. sgs3 jest tez zajebisty ale ma zjebana nakladke i to ona najciesciej odpowiada za klatkowania animacji itd.[/QUOTE]
Nie znam problemu twojego sąsiada bo ani ja ani nikt znajomy nie uzywa oficjalnych romów
This post was edited by Alyx on Apr 21 2013 04:51am