Quote (Last_Hope @ Sep 14 2013 09:58am)
Jaki masz build sprawdzony pod bg burstera?
ja staram się jak ktoś mi podradził
S 6
P 6
E 8
C 1
I 6
A 8
L 6
Traits: Small frame, chem reliant
Taguje: BG, FA, Outdooors
Robię właśnie tak z tym, że zamiast FA biorę Repair bo craftem też level się wbije i do tego itemy robić żeby zarobić na początek chociażby na profesje.Na początek szybko się dorobić z gratów i ogarnąć lvl 2 gunsmitha i będę cisnął z LSW bądź M60 lub minigunem. Co prawda m60 wymaga 7 str, ale kara za 1 str jest 20% ze skilla z tego co się dowiedziałem więc to nie jest dużo. W każdym razie LSW złe nie jest. Siły nie obniżam ( na buffout build ) bo nie biorę pod uwagę z początku ,przecież nie dostanie się tego od tak , nawet gdyby to byłoby to drogie. Do teraz taką postacią solo w turach SF zrobię. Co prawda BG zużywa dużo ammo, ale np ammo do LSW bardzo łatwo zrobić. ( 3 Metal Parts + 2 Junk + 6 Gunpowder ), do m60 w sumie też.
Zaletą tego buildu jest, że później będzie efektywny bardzo i nie będzie trzeba innej postaci PvE czy coś ( nie żebym SG burstera bardzo krytykował ). Bierzesz 2x toughness , 2x life giver, 2x BRD, BRoF , ostatnia różnie ( ja wziąłem stonewall ) do tego 2x jety, 2x nuki, 2x cygarety bądź psycho i przy na przykład Avengerze -1 AP masz 3 bursty na ture + reload zrobisz.
This post was edited by CantTouchThis on Sep 14 2013 07:25am