Quote (szeryf14 @ Oct 29 2011 07:10pm)
rozwiniesz na pm w sfg lub tutaj?
Dobra sprawa wygląda tak. Te wpłaty złota do gildii to nie bierz sobie tego do serca. Chodzi o to żeby na bieżąco pasożytów eliminować.
Teraz jest ten bonus do złota w karczmie, także pomocnicy spokojnie dadzą radę rozwinąć do 50/50. Także spokojnie możesz nie wpłacać.
To w końcu tylko akademia jest także wiesz o co chodzi. Później, to i tak polega to na tym, że trzeba będzie zalewać spamem Lestera kiedy weżmie do CCR

Puki co wkładaj wszystko we własne konto i rośnij w siłę:)
Quote (szeryf14 @ Oct 30 2011 09:32am)
Ja s13 traktuje gościnnie i w celach edukacyjnych przed następnym serwerem, jeśli wszystko ułoży mi się tak jak planuje to na s14 o coś wyżej powalcze,
nie mam zamiaru pchać się do gildii Kaktusa czy tymbardziej do innych, wolę raczej spokojnie grać i przyczynić się do rozwoju akademii
humm, szkoda

Przemyśl sprawę jeszcze. Tutaj Lester stara się i nawet całkiem sympatyczny team zebrał. Same kozaki, no może z jednym wyjątkiem

ale jednego da radę przeboleć. Tu już spora część roboty organizacyjnej jest zrobiona.
A na s14 humm, wiesz jak jest, to że sam zakupić nie wiadomo ile grzybów i tak za wiele nie da. Samemu będzie Ci ciężko
This post was edited by ZajebiscieTajneMulti on Oct 30 2011 03:41am