Quote (Grigo @ 8 Aug 2014 22:44)
Ok.
A możecie mi podać jakiś taki trochę ustandaryzowany build na PA? Z ewnetualnymi "/" w zależności od sytuacji? Lubię nią zagrać czasem na mida... ale z tego co wiem to chyba powinna farmić na duo lane?
Ja w 90% przypadkow kupuje phase bootsy, ale przed ulepszeniem zwyklych butow celuje w battlefury. Battlefury najlepiej w okolicach 15 minut, ale przed 20 to nie jest jakis tragiczny wynik jak na puby z plebsami. Jak juz mam tego bf i ulepszone buty to patrze czy gra jest latwa czy nie. Jak jest latwa to kupuje bashera>abyssal i wtedy juz sie smieszne rzeczy dzieja. Jak przeciwnicy maja wiecej niz cwierc mozgu to po bf kupuje vladsy/jezeli potrzebuje wiecej survi to sange yasha. Generalnie na niej lubie miec lifesteal z vlada, zeby potem jako modifier kupic desolator bo bardzo ladnie u niej on dziala. Potem juz raw dmg i as/agility wiec butterfly/mkb i gra sie konczy.
Jestem przeciwnikiem bkb i jak dla mnie to ten item powinien byc zupelnie wyjebany z gry, ale nie ja jestem icefrogiem. Wiec kupuje bkb tylko jak koniecznie chce wygrac i gram zupelnie na powaznie, a przeciwnicy maja duzo magic disabli oczywko.
Inb4 scrub build kill yourself nub. Mi sie dobrze gra glass canonami i lubie grac w taki sposob. Nigdy nie probowalem byc competitive, wiec na pubach takie buildy daja mi najwieksza radoche.
This post was edited by TheFirstJesusKun on Aug 8 2014 02:55pm