Quote (Zeratull @ 18 Mar 2015 22:37)
Dawno oglądałem Psycho Pass 1, ale dzisiaj skończyłem (w 2 dni w sumie) Psycho pass 2 i musze powiedziec, że bardzo mi sie podobało. Chociaz srednia ocen jedynki jest wieksza az o 1 stopien od drugiego sezonu to i tak mnie wciągnęła druga seria. Był syndrom następnego odcinka, więc tym bardziej ciesze sie ze to obejrzalem.
Nie mam pojecia jak to jest z manga, czy sie zgadza czy nie. Poki nie znam to nie oceniam pod wzgledem zgodnosci. Jako samo anime zdecydowanie godne polecenia.
A teraz sobie nadrabiam Log horizon 2, co prawda jeszcze sie nie skonczyl ale moze wyjda wszystkie odcinki zanim skoncze ogladac chociaz dzisiaj zaczalem i juz jestem na 8 odcinku :/
Nudno tu troche to czasem sobie popisze jesli nie macie nic przeciwko :P
Ktos ma jakies propozycje co obejrzec nastepne?
No to props, musze w koncu ogarnac 2gi sezon. Teraz sie kilka ciekawych anime bedzie konczylo to bedzie mozna przymaniaczyc, poki co lece z Jigoku Shoujo.
Quote (JarooJas @ 18 Mar 2015 22:49)
Nodame Cantabile!
wlasnie skonczylem ogladac po raz kurwa setny i moge smialo stwierdzic, ze zajmuje pierwsze miejsce egzekwo z clannadem
pochłonąłem 3 serie w półtora dnia, z reszta jak za kazdym razem, kiedy ogladam ten masterpiece
i teraz sie grubo zastanawiam, czy nie poogladac tego jeszcze raz :D
ale to by byla lekka przesada chyba :(
mam tego pelno na chomiku ale jakos sie nie zabieralem, jakies inne w tych klimatach anime wlasnie sie konczy na dniach i ma ocene ponad 8.7 na malu wiec sie nad nim zastanawiam.
To jest romans z jakas drama czy taki spokojny raczej? Jakos mnie genre: music zawsze odstrasza nie wiem dlaczego, tak samo jak za sportowymi jakos nie przepadam, chociaz za wiele nie widzialem.
Quote (JarooJas @ 18 Mar 2015 23:32)
niewatpliwie cieszylbym sie jakby Ci sie spodobalo :(
w ogole edit:
ogladal ktos Gintame?
idzie sie przy tym posmiac?
GINTAMA PROPS WKURWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
This post was edited by Damundo on Mar 18 2015 04:37pm