Quote (K4ktu5 @ Oct 24 2011 04:47pm)
Na s12 można grać w brudzie oktoberfestu i walczyć o utrzymanie drugiej pozycji.
Na s13 można osiągnąć z gildią top 1 i walczyć indywidualnie o pierwszą stronę w rankingu.
Dokładnie tak jak mówisz. Może z top 1 to przesada, zawsze znajdą się jacyś maniacy trzaskający non stop trzy paski, do tego (co uważam za nonsens tej gry) podbiorą kilku graczy i po zawodach. Jedyną restrykcją jest 24h bez możliwości ataku/obrony,
Tak czy siak, ja bym się zdecydował na s13 jeśli jeszcze masz miejsce. Teraz na 12 ten oktoberfest wypaczył wszystko.
Non stop tydzień w tydzień trzech pasków klepać raczej nie będę, ale regularnie przez dłuższy okres czasu jeden, dwa na smoczku pociągnę. Daj znać jeśli masz jeszcze miejsce w teamie. Zresztą w razie czego, później jak zostanę za bardzo w tyle to wyrzucić zawsze możesz

/E:
Quote (K4ktu5 @ Oct 24 2011 05:52pm)
Na razie mam dwadzieścia osób chętnych, w tym około czternastu grzybiarzy, więc na początek dołączyłbyś do akademii, po kilku dniach doszedłbyś do głównej gildii. Chyba trzeba będzie zrobić tak jak na s7, dwie akademię, bo nie pomieszczę wszystkich.
Okey. W razie czego to akademię mogę pomóc szybko rozwinąć do 50/50. Polecę tak jak tutaj teraz. 20 kukieł na osobnym IP'ku poleca
na bocie, wpadna pojedynczo do gildii jak uzieraja talarki. Raz dwa się ją rozwinie
This post was edited by ZajebiscieTajneMulti on Oct 24 2011 11:59am