Quote (SilentSnake @ 8 Apr 2011 00:28)
Wilson najprawdopodobniej bedzie w 8 sezonie, ale bedzie mial przerwe.
Comcast kupilo NBC Universal i tak naprawde nikt oprocz Hugh Laurie'go nie ma kontraktu, wiec nie srajcie w gacie ze strachu.
Inna sprawa to, ze Robest Sean Leonard (Wilson) bedzie grac costam w teatrze w czasie gdy juz zaczna krecic sezon 8, wiec stad ta przerwa.
8/9 sezon to max dla House'a jak na moje oko.
Już od jakiegoś czasu wspominaliśmy, że "Doktor House" wciąż nie otrzymał zamówienia na kolejne sezony. Problemem są kontrakty aktorów, które kończą się w maju. W wywiadzie dla TVLine Robert Sean Leonard wcielający się w Dr. Wilsona poinformował, że wraz z końcem siódmej serii odchodzi z serialu.
- To jest mój ostatni sezon w "Doktorze House". Właśnie kręcimy ostatni odcinek z moim udziałem. Patrząc na mój kontrakt, wygasa on ostatecznie, więc będę zupełnie wolny - wspomina aktor, dodając jednocześnie: - Ale tak naprawdę każdemu z obsady serialu kończą się kontrakty.Aktor zaznacza, że ma zamiar wrócić na Brodway, a decyzja ta jest przemyślana i skonsultowana z rodziną. Pozostaje pytanie - co z resztą obsady? Czy kolejni aktorzy zdecydują się na odejście? O rozmowach na temat przedłużenia kontraktów nic oficjalnie nie wiemy