Masowe pobieranie dem robiłem. Wrażenia:
Battlefield Bad Company 1: Bardzo fajnie mi się w to grało. Jak to w FPS na padzie niezbyt przyjemne sterowanie, ale gra jak najbardziej ok. 2 cześć lepsza?
Heavy Rain: Gra nietypowa. Pierwsza część dema mi się podobała. Walka w pomieszczeniu ciekawie zrobiona. Jest klimat. Druga część była nieco monotonna. Dobra gra.
Darksiders: Kiepska grafika jak na nowy tytuł. Prawie brak efektów oświetlenia, jak na Wii. Gra średnia moim zdaniem. Jednak nie mogłem przejść za tą świątynię. Nie wiedziałem, gdzie znaleźć "queen bee" czy jakoś tak.
Dante's Inferno: Świetna gra. Bardzo ładna grafika. Dynamiczna. Klon God of War ewidentnie. Zastanawiam się nawet, która gra jest lepsza. GoW 3 czy Dante's Inferno.
Killzone 2: Demo nie pokazuje za wiele. Jednak słyszałem, że ta gra to głównie multiplayer. Nie zachwyciło mnie demo na singlu.
Little Big Planet: Bardzo dziwna, ale i bardzo fajna gierka. Platformówka, jednak tak ciekawie zrobiona, że wciąga. Podobało mi się.
Metal Gear Solid 4: Grafika bardzo dobra. Nie przeszedłem jeszcze dema, jednak widzę, że jest to dobra gra.
I teraz weź człowieku coś kup, skoro jest tyle dobrych gier