Quote (czibucha @ 13 Aug 2012 00:07)
no chyba kurwa nie xd
zobaczyłem trailer zmierzchu w kinie to się podjarałem niesamowicie: wampiry, wilkołaki, efektowne walki, jakiś wątek miłosny w tle. tak bardzo się podjarałem, że w ciemno zgromadziłem ekipę z akademika na wyjście do kina na premierę pierwszej części "zmierzchu". poszliśmy bodaj w ~15 osób do kina i szczęki nam opadły. tak niesamowicie spieprzonego pomysłu, tak okropnej gry, tak głupiej fabuły to nie widziałem od długiego czasu. dotrzymaliśmy do końca, ale gdyby nie moja koleżanka, która siedziała obok i z którą przez cały film po prostu sikaliśmy po nogach z głupoty "zmierzchu" to nie dałbym rady. (w tym miejscu pragnę pozdrowić moją kochaną aneczkę, która swoją drogą wczoraj miała urodziny

)
Hmmm a czego sie spodziewałeś po ekranizacji książki dla kobiet i pedałów ? Po 30 stronach lektury wylądowała w koszu
Kiedy Bella chce podnieść kubek z krwią, który jej upadł, odrywa się łożysko, więc trzeba natychmiast przeprowadzić operację. W trakcie porodu dziecko, silnym kopnięciem, łamie jej kręgosłup. Edward przecina brzuch Belli i przegryza błonę owodniową, która jest twarda niczym skóra wampira. Na świat przychodzi córeczka - Renesmee. Edward, widząc że Bella umiera, wstrzykuje jad w jej serce i w większe żyły, po czym liże rany by nie traciła krwi. Operacja udaje się, dziewczyna staje się wampirem

:D
This post was edited by Alyx on Aug 12 2012 04:17pm