Quote (imnoise @ 28 Apr 2011 11:18)
gdzie ty kupiles hd2 za 500zl?

Od znajomego. 500 zł za telefon z kartą 16 GB.
Quote (IHateEverythingAboutYou @ 28 Apr 2011 17:28)
Ma ktos jakies doswiadczenie z tabletami? Ostatnimi czasy myslalem nad zakupem 8-10 calowego tebletu, niestety na allegro tego strasznie duzo jest (w wiekszosci jakies no name'y chinskie). Jest jakas sensowna opcja w miare przyzwoitej cenie?
Ile masz na to kasy? Jest Galaxy Tab czy iPad od ok. 1000 zł, a co do 3 razy tańszej chińszczyzny to czasem da się kupić coś fajnego. Musiałbyś poczytać android.com.pl albo xda-dev, żeby ogarnąć, który z nich warty jest zainteresowania, bo producenci potrafią kłamać podając dane techniczne.
Ja myślę nad zamówieniem czegoś taniego z Chin, jak będę miał więcej czasu to sam właśnie zabiorę się za czytanie.
Chodził mi po głowie jakiś tablet w okolicy właśnie 1000-1200 zł, ale stwierdzam, że to troche bezużyteczne. Przecież za tyle pieniędzy można spokojnie kupić netbooka. Tabletu do kieszeni nie wezmę, czyli noszę go wtedy, kiedy mam ze sobą plecak, więc równie dobrze moge wziąć komputer. Co prawda tablety i netbooki są troszke do czego innego, ale w praktyce wydanie 1000 zł na coś takiego w tym momencie nie wydaje mi się być dobrym pomysłem.
Będę myślał właśnie nad jakimś tanim urządzeniem do 300-400 zł. Teraz dolar ostro idzie w dół, więc będzie te 30-40 zł taniej niż przed dwoma miesiącami.
Myślałem też przez kilka dni nad zamówieniem Asus-a Transformer z USA (tego z podpinaną klawiaturą, ale ja zamówiłbym na razie bez klawiatury), bo tam taniej niż w europie, ale nadal boje się, że do niczego mi się nie przyda
http://www.amazon.com/Transformer-TF101-A1-10-1-Inch-Tablet-Computer/dp/B004U78J1G/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1304013449&sr=8-9This post was edited by toyo on Apr 28 2011 12:00pm