[QUOTE=Saygon,Aug 31 2010 12:21am]A co do super tytulow to chyba sie nie dziwisz, ze wystepuje kult popularnych anime? W koncu sa popularne nie bez powodu,a nie tak duzo jest tytulow "nieznanych" a zajebistych. [/QUOTE]
"Na wspólnej" czy "M jak Miłość" też są popularne nie bez powodu. Gusta ogółu - gusta idiotów (zazwyczaj

)
[QUOTE=marvolo,Aug 31 2010 03:42am][QUOTE=Kubus,Aug 30 2010 10:15pm]Dobrze, wytrzeźwiej to pogadamy.
Na zakończenie:
"Każdy ci powie..." Jakby każdy uważał recenzje za bezsens to by ich po prostu nie było.
Wykaż się wiedzą i podaj te serie, które mnie mają powalić, bo to co do tej pory tu przeczytałem to wskazywało na kult "naruto", "death note`a", "elfen lieda", "hellsinga" TV i kilku innych serii, które zna każdy.
radze ci dobrze przeczytac dzial ..widocznie to jednak za wiele ....
pozatym nie porownuj mi recenzenta na tanuki z ludzmi ktorzy naprawde z tego zyja......te recenzje pisza ludzie ktorzy jedynie maja jakas smykalke w tym kierunku i zreszta recenzent tez jest fanem okreslonego gatunku anime i dziwne zeby byl obiektywny dla wszystkich typow anime .....
przyklad takiej recenzji na tanuki BERSERK .. z dopiskiem recnzenta ocena tak niska bo nie jest fanem tego gatunku i jedynie wspomina ze dla nich to perelka juz jest w sobie nie obiektywna
wiec koniec imprezy , dziekuje[/QUOTE]
Przeczytać jaki dział :D??? Jak już wytrzeźwiejesz to może mi wytłumaczysz. Co do recenzentów piszących "bo mają smykałkę" - wiesz kto to Serika? A Grisznak?
A Berserk anime (podkreślam! -anime) to gniot, który nie trzyma się kupy, bo został wycięty ze znacznie większej całości. Dorzuć do tego cenzurę i kiepską animację, a wyjdzie jakiś nieudany żart w porównaniu do mangi, z którą jestem na bieżąco
Nadal się nie doczekałem porządnej argumentacji, ani "powalających z nóg przykładów anime tylko dla hardkorowców" - bo chyba nie miałeś na myśli Berserka
This post was edited by Kubus on Aug 31 2010 12:09am