d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Counter-Strike Temat Oficjalny. > Steam/nonsteam/sorc/itp.
Prev15175185195205211383Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 22,175.00
Mar 6 2011 04:26pm
Quote (Kaam @ 6 Mar 2011 23:25)
powiem Ci, że szybko Ci się znudzi css, bo po tygodniu nie ma z kim grać

na eslu sie cos na bank znajdzie, nawet gather europejski - nie przeszkadza mi to

e# co do full auto, pojawilo sie ono jak przestalem na dm grac ;-D

This post was edited by Promote on Mar 6 2011 04:27pm
Member
Gold: 16,372.10
Mar 6 2011 04:28pm
Quote (Promote @ Mar 6 2011 11:24pm)
nie, ale zobacz cs 1.6 = prawie 33k graczy na eslu, source jakies 5.5k - chcesz grac, miec z tego zabawe i przyjemnosc, mozliwe ze z czasem jakas kase to jest troche lepszy wybor.
tak czy siak, multi-gamingi zakladaja najczesciej gracze 1.6, szukaja dywizji np. source i na starcie daja jakies zaplecze wiec why not? :D

Mnie nigdy żadne ligi nie interesowały (tylko LAN'y), grajcie jak chcecie :D ale to co napisałem odnosi się do tego, że tam też będzie nudno, bo nie wszyscy stąd chcą "grać o złote kalesony" ^^
Member
Gold: 0.00
Mar 6 2011 04:28pm
Quote (Promote @ 6 Mar 2011 23:26)
na eslu sie cos na bank znajdzie, nawet gather europejski - nie przeszkadza mi to

e# co do full auto, pojawilo sie ono jak przestalem na dm grac ;-D

gather? kurwa, myslalem, ze idziesz tam zawladnac wszystko 1on1 a nie trzepac jakies chujowe gathery
Quote (onlyYou @ 6 Mar 2011 23:28)
Mnie nigdy żadne ligi nie interesowały (tylko LAN'y), grajcie jak chcecie :D ale to co napisałem odnosi się do tego, że tam też będzie nudno, bo nie wszyscy stąd chcą "grać o złote kalesony" ^^

mysle ze tylko zwierzak taki jest :D

This post was edited by Kaam on Mar 6 2011 04:29pm
Member
Mar 6 2011 04:29pm
Quote (onlyYou @ 6 Mar 2011 23:28)

ja nie szukam ludzi z tad do teamu :)
jedyna osoba z ktora mi sie dobrze esla gralo to malash jest, gralem z jego teamem nawet jakis czas tyle ze jeden typ mnie wkurzal bo jak cos nie pyklo w ktorejs rundzie to przestawal prowadzic i plakal :D
co do lanow, okej jedz bez treningu na internecie na lana to na bank cos ugrasz -.-
ewentualnie trenuj na mixach z odpalonymi / wychodzacymi polaczkami :)

Quote (Kaam @ 6 Mar 2011 23:28)
gather? kurwa, myslalem, ze idziesz tam zawladnac wszystko 1on1 a nie trzepac jakies chujowe gathery

mysle ze tylko zwierzak taki jest :D

no stary, popatrz na to ze w source sie inaczej gra, ogarne podstawy to bede gral ale 5on5 a nie 1on1 :<

e# co do 1on1, zagralem kilka razy i jesli uwazasz ze gra 1on1 jest skillowa to sie mylisz -.-
nie sztuka jest przejsc na walku cala mape i wygrac :o

This post was edited by Promote on Mar 6 2011 04:33pm
Member
Mar 6 2011 04:33pm
Quote (Promote @ Mar 6 2011 11:29pm)
jedyna osoba z ktora mi sie dobrze esla gralo to malash jest, gralem z jego teamem nawet jakis czas tyle ze jeden typ mnie wkurzal bo jak cos nie pyklo w ktorejs rundzie to przestawal prowadzic i plakal :D
co do lanow, okej jedz bez treningu na internecie na lana to na bank cos ugrasz -.-

no stary, popatrz na to ze w source sie inaczej gra, ogarne podstawy to bede gral ale 5on5 a nie 1on1 :<

Ciągnąc 10 srok za ogon nic nie zdziałasz.
Hm, co do LANów, to nie mam zamiaru nigdzie jechać, bo moja ekipa (w tym i ja) nie mamy na to ochoty i czasu. W dalszym ciągu gramy tylko mixy 4fun, ale z takim podejściem, żeby coś ugrać ^^
Głównie i tak z wami gram teraz najczęściej, więc dużo się nie zmieniło z mojej strony.
Member
Mar 6 2011 04:38pm
Quote (Promote @ 6 Mar 2011 23:29)

e# co do 1on1, zagralem kilka razy i jesli uwazasz ze gra 1on1 jest skillowa to sie mylisz -.-
nie sztuka jest przejsc na walku cala mape i wygrac :o

kurwa, scena css jest tak zerowa ze aj peirdole
ale skoro chcesz tam isc to bardzej mi chodzilo o awp
a nie o normal maps bo to jest dla botow

skoro taki skillowiec z ciebie to idz ale szybko wrocisz grac z nami mixy z odpalonymi polaczkami
Member
Gold: 277.27
Mar 6 2011 04:39pm
weźcie się ogarnijcie, napinacze :)
Member
Mar 6 2011 04:41pm
Quote (Kaam @ Mar 6 2011 11:38pm)

skoro taki skillowiec z ciebie to idz ale szybko wrocisz grac z nami mixy z odpalonymi polaczkami

Spokojnie..

A co do odpalonych, to wszędzie można ich znaleźć, więc w cs:s również się nie uchroni przed tym. Z tym, że po prostu może mieć świadomość, że jest "nowy" i ktoś już bardziej mógł się do gry przyzwyczaić od niego ^_^

Różnie to bywa...
Member
Mar 6 2011 04:43pm
Quote (Kaam @ 6 Mar 2011 23:38)

i po co sie napinasz juz ? :>
skoro jest dla botow to mi wytlumacz typie czemu takie klany jak PGS maja swoje dywizje w source'a?
z reszta... to sie juz zaczyna zmieniac, na eswc i jakies cos drugiego source od nastepnej edycji bedzie glowna gra co wplynie na to, ze nagle ludzie zaczna zmieniac platforme na css :)
a za skillowego sie nie uwazam, a bardziej ambitniejszego niz ty
Member
Mar 6 2011 04:43pm
Quote (onlyYou @ 6 Mar 2011 23:41)
Spokojnie..

A co do odpalonych, to wszędzie można ich znaleźć, więc w cs:s również się nie uchroni przed tym. Z tym, że po prostu może mieć świadomość, że jest "nowy" i ktoś już bardziej mógł się do gry przyzwyczaić od niego ^_^

Różnie to bywa...

nie no ja nic do niego nie mam, ja tez tak myslalem, ze jak pojde na css gdzie jest 5k ludzi to bede gwiazdorem, ale tak nie jest, sa ludzie ktorzy pocinaja po kilka lat w sorca, w polskiej lidze moze by cos ugral ale to i tak bedzie nudne, cale esl jest nudne, jak dla mnie to teraz lepiej mi sie gralo z wami niz z najlepszymi katami z esl :wub:

Quote (Promote @ 6 Mar 2011 23:43)
i po co sie napinasz juz ? :>
skoro jest dla botow to mi wytlumacz typie czemu takie klany jak PGS maja swoje dywizje w source'a?
z reszta... to sie juz zaczyna zmieniac, na eswc i jakies cos drugiego source od nastepnej edycji bedzie glowna gra co wplynie na to, ze nagle ludzie zaczna zmieniac platforme na css :)
a za skillowego sie nie uwazam, a bardziej ambitniejszego niz ty

wybacz zwierzaczku :wub:
nei chce nic osiagac w takich grach :(
dlatego moje ambicje sa zerowe
wchodze po to zeby pograc, tj. pisal helou

This post was edited by Kaam on Mar 6 2011 04:45pm
Go Back To Polska Topic List
Prev15175185195205211383Next
Add Reply New Topic New Poll