Bylem na Batmanie juz, bardzo mi przypadl do gustu, moze to kwestia slabosci do Nolana, moze kwestia tego, ze umilowalem sobie 2 czesc, a i 1 byla bardzo dobra. Dla mnie kawal dobrego kina, przede wszystkim rozrywkowego oczywiscie, a jednoczesnie godne zakonczenie epickiej trylogii, nie zawiodlem sie, ale tez nie liczylem na jakis kosmos.
Na pewno wyladuje u mnie na polce trylogia na dvd w wersji rezyserskiej, a zachowuje ten przywilej dla nielicznych produkcji typu Band of Brothers czy LoTR
Prometeusza tez widzialem, akurat wobec niego nie mialem wielkich oczekiwan, bo nie jestem psychofanem filmow sci-fi badz Ridleya, bylo spoko, moge takie filmy ogladac, a czy wgniotl mnie w fotel ? Nie, ale po raz kolejny propsy dla Fassbendera, maestro.
Spider-mana też widziałem, bardziej mi sie podobal w tej wersji niz z Tobeyem, ale jezeli chodzi o lekkie produkcje w oparciu o komiks, to nie umywa sie do Iron Manow czy Avengersow, chociaz i tutaj nie potrafie byc obiektywny, bo uwielbiam Downeya Dżuniora.
@Guru-PvP
cos ci sie pomylilo, to nie jest zadna retrospekcja alfreda... Jak juz spoilerujesz, to przynajmniej nie wprowadzaj ludzi w blad, bo chyba nie zrozumiales zakonczenia
This post was edited by RoGh on Jul 26 2012 09:24pm