d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Battlefield 4 > Temat Oficjalny
Prev1505152535482Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 70.74
Warn: 10%
Feb 13 2014 05:06pm
Quote (Nothus @ Feb 14 2014 12:59am)
Hmm z tego co oglądam streamy, trochę razi mnie jeden fakt - spawnujesz się dosłownie gdzie chcesz na mapie. Koło kumpla czy jakiegoś pojazdu... Lamerstwo level over 9000.
Są tam chyba 4 klasy z tego co widziałem, Assault, Engineer, Medic, Recon. O ile pierwsze trzy sobie poradzą, o tyle snajperzy mają znacznie gorzej...
-Wrogowie mogą zachodzić ich z każdej strony
-Ktoś może Ci się na plecach nawet zespawnować
-Bez trudnego do wykonania Head Shota, ciężko mówić o jakimś zabójstwie (troche nierealne, bo w rzeczywistości - którą nota bene BF4 próbuje odzwierciedlić - strzał z karabinku snajperskiego w korpus lub głowę zazwyczaj jest śmiertelny). Musisz dwa-trzy razy trafić, żeby zabić lol.
-Podczas zmiany pozycji po ewentualnym zabójstwie, jesteś na najbardziej straconej pozycji ze wszystkich. W ruchu ze snajperki ciężko strzelać, z bliska za duża randomowość i długi czas przeładowywania, a z pistoletu zawsze gorzej zabić przeciwnika uzbrojonego w Karabinek szturmowy...

Oglądałem dzisiaj prawie 3 godziny streamów z BF4 i to jest podsumowanie tego co widziałem w tej grze. Są jakieś inne mody oprócz takiego chujowo zorganizowanego Death Matchu?

lol, ogladales death match przez 3 godziny ;DDDDD xaxaxa
zobacz sobie conquest large, a nie to guwno
Member
Gold: 2,864.40
Feb 13 2014 05:07pm
Quote (Nothus @ 13 Feb 2014 23:59)
Hmm z tego co oglądam streamy, trochę razi mnie jeden fakt - spawnujesz się dosłownie gdzie chcesz na mapie. Koło kumpla czy jakiegoś pojazdu... Lamerstwo level over 9000.
Są tam chyba 4 klasy z tego co widziałem, Assault, Engineer, Medic, Recon. O ile pierwsze trzy sobie poradzą, o tyle snajperzy mają znacznie gorzej...
-Bez trudnego do wykonania Head Shota, ciężko mówić o jakimś zabójstwie (troche nierealne, bo w rzeczywistości - którą nota bene BF4 próbuje odzwierciedlić - strzał z karabinku snajperskiego w korpus lub głowę zazwyczaj jest śmiertelny). Musisz dwa-trzy razy trafić, żeby zabić lol.
-Podczas zmiany pozycji po ewentualnym zabójstwie, jesteś na najbardziej straconej pozycji ze wszystkich. W ruchu ze snajperki ciężko strzelać, z bliska za duża randomowość i długi czas przeładowywania, a z pistoletu zawsze gorzej zabić przeciwnika uzbrojonego w Karabinek szturmowy...

Oglądałem dzisiaj prawie 3 godziny streamów z BF4 i to jest podsumowanie tego co widziałem w tej grze. Są jakieś inne mody oprócz takiego chujowo zorganizowanego Death Matchu?

jest wiele trybów, dm to tylko jeden z nich;
a co do 1 shot 1 kill to jest hardcore, wtedy 1 hitem zabijasz, a na softcore jest jak jest
Member
Gold: 0.00
Feb 13 2014 05:34pm
Musze sie nauczyc latac havoc'kiem xD
Member
Feb 13 2014 06:11pm
Quote (hehehehehe @ Feb 14 2014 01:34am)
Musze sie nauczyc latac havoc'kiem xD

attack choppery sa zjebane opur w bf4. Scout chopper rozjebie zawsze havoca, tak samo infantry klepie. U kumpla mialem staty 45/0 little birdem. Srsly w bf4 scout choppers dostaly ogromnego buffa.
Member
Gold: 2.00
Feb 14 2014 12:57am
Quote (Nothus @ 13 Feb 2014 23:59)

Odpalasz duży podbój, tam w 3/4 przypadków możesz odrodzić się tylko na kapitanie drużyny czyli wcale nie po całej mapie. edit/ ewentualnie na posiadanych flagach
Bierzesz hardcore i nie ma problemu ze strzelaniem dwa razy w przeciwnika bo pada za pierwszym, odkąd odblokowałem m98b to KAŻDY pada na 1 strzał :)
Jak dobrze strzelasz to bez problemu poradzisz sobie pistoletem z jakimś typem co strzelać nie umie.
Death match jest marny.

This post was edited by Redel on Feb 14 2014 12:57am
Member
Feb 14 2014 05:11am
Quote (Redel @ Feb 14 2014 08:57am)
Odpalasz duży podbój, tam w 3/4 przypadków możesz odrodzić się tylko na kapitanie drużyny czyli wcale nie po całej mapie. edit/ ewentualnie na posiadanych flagach
Bierzesz hardcore i nie ma problemu ze strzelaniem dwa razy w przeciwnika bo pada za pierwszym, odkąd odblokowałem m98b to KAŻDY pada na 1 strzał :)
Jak dobrze strzelasz to bez problemu poradzisz sobie pistoletem z jakimś typem co strzelać nie umie.
Death match jest marny.

DM jest marny i słabo przemyślany. W 4 nie grałem jeszcze na hardcore, ale dlatego, ze gram z ziomkiem, a on nie lubi.
Member
Feb 14 2014 07:53am
Zapodajcie jakieś fajne kanały youtube, gdzie uczą grać, atm mam xfactorgaming; fajnie typek komentuje, ale jest też sporo gównianych filmików (chyba)
Member
Gold: 0.00
Feb 14 2014 07:54am
Quote (Grigo @ Feb 14 2014 03:53pm)
Zapodajcie jakieś fajne kanały youtube, gdzie uczą grać, atm mam xfactorgaming; fajnie typek komentuje, ale jest też sporo gównianych filmików (chyba)
Jak grac? Lol. Przede wszystkim zmniejsz czulosc myszki (xD), czytaj mape i nie wal fullauto. xD

Member
Feb 14 2014 07:55am
Quote (hehehehehe @ 14 Feb 2014 14:54)
Jak grac? Lol. Przede wszystkim zmniejsz czulosc myszki (xD), czytaj mape i nie wal fullauto. xD

a propos czułości to zwiększyłem czułość na maxa i gra mi się lepiej :)
Member
Feb 14 2014 07:56am
Quote (Grigo @ Feb 14 2014 03:53pm)

kanalow jest bardzo duzo
http://www.youtube.com/user/LevelCapGaming
http://www.youtube.com/channel/UCxbivvwPkudpfWrLQHGHQyw
http://www.youtube.com/channel/UCTUeeW9zXgvDOcNltfCCXNQ - chaboyy gra na xboxie, ale ma fajna serie top 5 battlefield 4 plays
http://www.youtube.com/user/MattTheMusketeer
Go Back To Polska Topic List
Prev1505152535482Next
Add Reply New Topic New Poll