Quote (Nothus @ 13 Feb 2014 23:59)
Hmm z tego co oglądam streamy, trochę razi mnie jeden fakt - spawnujesz się dosłownie gdzie chcesz na mapie. Koło kumpla czy jakiegoś pojazdu... Lamerstwo level over 9000.
Są tam chyba 4 klasy z tego co widziałem, Assault, Engineer, Medic, Recon. O ile pierwsze trzy sobie poradzą, o tyle snajperzy mają znacznie gorzej...
-Wrogowie mogą zachodzić ich z każdej strony
-Ktoś może Ci się na plecach nawet zespawnować
-Bez trudnego do wykonania Head Shota, ciężko mówić o jakimś zabójstwie (troche nierealne, bo w rzeczywistości - którą nota bene BF4 próbuje odzwierciedlić - strzał z karabinku snajperskiego w korpus lub głowę zazwyczaj jest śmiertelny). Musisz dwa-trzy razy trafić, żeby zabić lol.
-Podczas zmiany pozycji po ewentualnym zabójstwie, jesteś na najbardziej straconej pozycji ze wszystkich. W ruchu ze snajperki ciężko strzelać, z bliska za duża randomowość i długi czas przeładowywania, a z pistoletu zawsze gorzej zabić przeciwnika uzbrojonego w Karabinek szturmowy...
Oglądałem dzisiaj prawie 3 godziny streamów z BF4 i to jest podsumowanie tego co widziałem w tej grze. Są jakieś inne mody oprócz takiego chujowo zorganizowanego Death Matchu?
Odpalasz duży podbój, tam w 3/4 przypadków możesz odrodzić się tylko na kapitanie drużyny czyli wcale nie po całej mapie. edit/ ewentualnie na posiadanych flagach
Bierzesz hardcore i nie ma problemu ze strzelaniem dwa razy w przeciwnika bo pada za pierwszym, odkąd odblokowałem m98b to KAŻDY pada na 1 strzał
Jak dobrze strzelasz to bez problemu poradzisz sobie pistoletem z jakimś typem co strzelać nie umie.
Death match jest marny.
This post was edited by Redel on Feb 14 2014 12:57am