Quote (Freddy_D @ 25 Apr 2011 21:49)
htc hd2 czy sgs??
Jeśli jesteś fanem bardzo wymagających gier to SGS.
SGS to koszt chyba przynajmniej 900 zł, a HD2 pewnie jakieś 700-800 zł.
HD2 jest zdecydowanie lepiej wykonany, ma większy i do tego pancerny wyświetlacz, ale bateria trzyma 1-2 dni i jest słabszy od SGSa w grach (wszystko inne i tak oba telefony robią błyskawicznie, raczej nie da się zauważyć różnicy szybkości).
Mam HD2, więc do końca obiektywny nie jestem, ale prawda jest taka, że czy wybierzesz HTC czy SGSa i tak będziesz zadowolony.
W moim HD2 ostatnio WiFi coś się pluję.
Nie wiem czy mi się wydaje, ale chyba mam problemy z zasięgiem. Próbowałem kilku romów, nie poprawiło się, dzisiaj wrzuciłem Windowsa 6.5 i radio najpierw 2.08, a potem 2.15 i jest to samo.
Chyba zajrze do środka, bo z tego co pamiętam to w HD2 częstym problemem jest jakiś kabelek od anteny WiFi, który lubi wyskoczyć ze swojego miejsca.
HD2 kupiłem za 500 zł z 16-gigową kartą, teraz nawinął mi się iPhone 3GS 16GB za ok. 600-700 zł, chyba go wezmę i poużywam ze 2 tygodnie dla porównania, a później zobaczymy.
HD2 tak czy siak chyba będę sprzedawał, bo ostatnio praktycznie nie wykorzystuje Androida. Musze zmienić laptopa, pochodzę znowu jakiś czas z E51 w kieszeni i może bliżej wakacji kupię coś ciekawego, jeśli zacznie mi brakować tego systemu.