Quote (Grigo @ 29 Jul 2014 21:47)
Wyrównana gra mi8mo, że w teamie miałem parę ameb, które były 40 lvli za mną, do tego po 30+ minutach gry shadow shaman miał buty i bracera ;]]]]]] Typ od nich dostał dc i graliśmy 10 minut w przewadze, błagałem ich przez cały czas żeby poszli ze mną rozjebać bottom ostatni tower i baraki, ale kurwa NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE Po 10 minutach tamten typ wrócił, przegraliśmy 3 team fighty z rzędu i 2 ode mnie z teamu wyjebało z gry. Co za pierdolona nacja skurwysyńskich śmieci.
Robiłem co mogłem, do pewnogo momentu nawet asystowali mi przy rozjebywaniu kolejnych wież i jużwidziałem jak to wygrywamy, ale odezwał się radziecki zew spierdolenia i wziął górę nad ich 10 punktowemu iq, dzięki któemu do tej pory chopdzili za mną
http://dotabuff.com/matches/805436074Jak grasz vs legion commander, to eul obowiazkowo, bo jak kogos dueluje, to mozesz go wypierdolic w powietrze. Dodatkowo z racji tego, ze nie masz stuna, to mozesz ruskim przerwac tpka.
Odpusc sobie ten bloodstone, rob phase -> drums/eul -> shiva/necro/bkb/atos -> hex/hot, pozniej juz zabawka.
This post was edited by markov on Jul 29 2014 02:04pm