Quote (markov @ 30 Jan 2015 22:36)
Juz drugi rok mecza bule z tym 21:9 dla dota, bo tf2 i csgo wspiera bez ziewania. Niby mozna zmienic sobie proporcje na 16:9 i tak ciupac, ale w takim przypadku chyba na te chwile zostalbym przy dwoch i poczekal - serio potrzebujesz trzeciego, czy dla lansu? Za rok moze beda jakies sensowne 144 hz ips, dlatego ja sie wstrzymuje i zostaje przy swoich 3, tylko musze biurko zmienic, bo mi uchwyt wgniata blat ( wiory z ikea ).
/btw, ktos zamawial jakis sensowniejszy blat ~160-170x70-80? Nie wiem jakie widelki zakladac i kiedy wiedziec, ze op.
http://imgur.com/a/12aYc cos tego typu robi robote
opcja 1: zamawiasz płytę MDF o dowolnym rozmiarze i grubości ~25mm, najlepiej oklejona jakimś gównem przypominającym drewno. mam biurko właśnie z taką płytą, 160x80 i jest mega twarda i ciężka. to nie jest ta płyta wiórowa z tanich mebli, tylko twarde i solidne gówno. Nic się nie ugina, nic się nie rysuje, nic się nie wgniata.
opcja 2: idziesz do stolarza i zamawiasz blat, mogą ci od razu to bejcą i lakierem maznąć jak nie chcesz tego robić sam. Nie wiem ile wezmą za taki blat ale na pewno więcej niż zapłacisz za płytę MDF, z tym że czyste drewno na pewno lepsze niż prasowane trociny.