Quote (Archont @ 1 May 2012 17:13)
Musisz zabic flamelurkera w 2-2, zeby otworzyc brame do 1-3.
Demon souls mam 48% zawiesilem sie na flamerurkenie ng+ i juz zly build byl wiec nie chcialo mi sie od poczatku cisnac. w dark souls i w demon souls gralem zlodziejka. mozecie pisac jak cos. cos tam pamietam

btw dark souls przeszedlem na prawie platynke w 2 miechy po premierze w 2011.11 a nie 2012 hyhy jak napisalem. Demon Souls przeszedlem i skonczylem grac juz 2 lata temu wiec za duzo nie pamietam i juz sprzedalem black fantom edition wiec nawet nie moge pograc. Ta gra jest sporo trudniejsza od dark souls!!
Tak po krotce imo:
najlepsza bron to true artorias greatsword +5 (po zabiciu wilka siffa up broken sword+10 z dusza siffa) ten miecz daje rade izi na ng++++
najleposze nagolenice to spodnica biala +10 maiden
rekawice smough
buty tez jego ale ja latam w zlotej +5 Lautreca
armor smougha najlepszy , ale ja latam w Lautrecu bo ladnie wyglada i ma wysokie poise
shield to latam w blood shield +10 ,ale stats najwyzsze ma Havels shield
helm to mam w maiden +10 lub lautrec+5
ring of favor and protection a drugi zmieniam wg przeciwanika - najczesciej steel protection albo dark wood grain
na youtube widzialem jak kolesie lataja z 2 recznymi NADZY!!! wiec i tak mozna - moc szybkosci udowodniona jest walce z havlem.
Najwazniejsze to:
nauczyc sie obliczyc sily na zamiary
umiec parowac
walczyc bronia o duzym zasiegu w 2 rekach i po ataku przechodzic do obrony zarzucajac tarcze
obchodzic silniejszego do okola i starac sie zadac krytyka w plecy
upowac piro rekawice +5 u bagiennej wiedzmy ;]
na normalu dostac sie do light wloczni i maxowac ja
stamina i po bloku puszczac zeby sie szybciej regenerowala
"zelazna skora" ten czar jest dobry na norm i ng+ potem juz sie nie oplaca lepiej spokojnie poczekac z ciosem po ataku i obchodzic od tylu bossa lub reg potwora.
Btw zamowilem jednak kompa pc w obudowie zalmana hd160 plus czarnej htpc ;] kupno domu poczeka z miecha dluzej. d3 nadchodze;]
EX: nie gram w skyrim zapomnialem, ze jestem obrazony na bethesta za bugi i zjebane q przez ktore nie wolno wbic wszystkiego. Kary godne po dzien dzisiejszy nie dziala!!!
This post was edited by Guzzz on May 2 2012 05:13pm