Quote (Damundo @ Jun 17 2015 01:46pm)
Dobry ksiegowy nie powtarzal co 3 posty, ze mu sie nie chce, nie wymyslal biznesow na sekcji i nie pytal na forum co zrobic jak zapomnial o egzaminie i jak wydrukowac sobie grill do audi za rente babki.
no przyznam, że nawet zabawnie łączysz te wątki :)
Quote (TheFirstJesusKun @ Jun 17 2015 01:40pm)
No dlatego tez nie szedlem w tym kierunku, ale to teraz bardzo popularne i oplacalne. Oprocz tego tez grafika komputerowa jest zajebista. Ja mialem propozycje pracy od zaraz za 6,5k na reke przy serwisowaniu sterownikow plc. Niestety nie znam sie na tym i moj kolega po mechatronice z pg sie kolo tego zakreci.
grafika może i tak, fajna sprawa tylko trzeba mieć pomysły i wizualizację, u mnie zero artystycznej duszy
Quote (groom @ Jun 17 2015 01:41pm)
Nie no, moj wujek prowadzi biuro rachunkowe. Powiedzial, ze jak skoncze fir albo chociaz zalicze 2 pierwsze semestry to zrobi ze mnie glownego ksiegowego i da mi taka wyplate.
Tylko wczoraj spoznilem sie na egzamin z socjologii, co tu robic, co tu robic :baby:
dobra koleszko, w takim razie powiedz czym się zajmujesz, bo robienie na etacie 1000zł dniówki to mega duża kwota wg mnie (oczywiście na tym forum to norma, każdy tyle zarabia)
Quote (groom @ Jun 17 2015 01:43pm)
Ale nie szkaluje i w ogole w to nie watpie. Ksiegowosc to bardzo dochodowy rynek. Widze po frazach ;)
<odpowiedź dla pana Pozdrawiama śmiejącego się z firu, prosto z klawiatury zamożnego człowieka, który zarabia niespełna 1000zł dziennie