Quote (snopek @ Aug 21 2011 10:08pm)
Mogę powiedzieć z własnego doświadczenia, że nie opłaca się grać wielu spotkań na jednym kuponie, bo prawdopodobieństwo, że wejdzie jest znikome. Jak już to maksymalnie dwa typy w kuponie. Swego czasu grałem progresją na AKO nie mniejsze niż 2.0 i muszę pochwalić się, że kasa była ładna, ale nie polecam tego systemu tym, którzy nie mają odpowiedniej kasy na grę, bo system ten może przy niskim budżecie grającego doprowadzić go do bankructwa. Masz około 10 000 zł na grę to możesz grać progresję. Jak gra się single to mało kiedy bywa tak, że nie wejdzie 5 typów jeden po drugim (oczywiście jeżeli wybiera się przemyślane spotkania). Nie opłaca się obstawiać piłki nożnej, a jak ktoś chce to najlepiej 1x,x2, bądź DNB. Najbardziej dochodowe są takie dyscypliny jak tenis, siatkówka, koszykówka. Jak ktoś coś chce więcej wiedzieć na temat gry czy też buka u którego opłaca się najbardziej grać to można śmiało do mnie pisać na pw.
na razie chodzi mi o takie 'niedzielne' obstawianie jak można to tak nazwać
laikiem w tych sprawach nie jestem ale dotychczas obstawiałem w STS czy firmach tego typu no ale z racji możliwości obstawiania siedząc na tyłku i poklikania myszką to pytam jaki serwis jest według was najlepszy, na jakich wy obstawiacie, patrząc na kursy, jakieś tam możliwe profity czy inne ułatwiające życie bajery