Teraz - zdecydowanie tak. Aktualnie sony duzo traci na sprzedazy PS3 po obnizkach cen, wiec nie zdziwie sie jesli w najblizszym czasie znow podrozeja.
A o co dokladnie pytasz? Nie zaluje z zakupu konsoli, jestem zadowolony.
Hm, glupie pytanie, a ja mam ci to wytlumaczyc? Nowe gry maja ladna grafike, nic sie nic przycina itp. Gra na duzym ekranie robi wrazenie.
Obie konsole maja swoje plusy i minusy. PS3 ma blu-ray i wifi w standarcie, darmowy net, cichutko chodzi, ekskluzywy zdaniem wielu ludzi (w tym i moim) sa duzo lepsze. X36 ma duzo lepszego pada (tylko krzyzak jest z dupy), rozgrywka online o niebo lepsza (nie ma co porownywac do PS3), o wiele wieksza oferta niz pss, chodzi jak odrzutowiec wiec w nocy nie pograsz, daja headset do zestawu (w ps neistety nie). Z glownych roznic to chyba na tyle. W kazdym razie imo konsole powinno sie wybierac ze wzgledu na gry. Jesli nie lubisz Halo 3, Gearsow czy Fable to po cholere ci x36?
Tego jest zdecydowanie wiecej niz na x36

Wymienie kilka: killzone, little big planet, uncharted, metal gear solid, god of war, gran turismo, heavy rain.
Mozesz znasz odpowiedz na moj problem Diz4sterze ?? I jesli masz MW2 chetnie moge pograc :>