Quote (FeyenoordRox @ Dec 8 2009 12:29am)
ej albo jak by sie tak z njarkiem ugadac ze fifty/fifty podzial?:O
Jak by mu wpadlo kilka k rl gold do kieszeni jedynie za przymkniecie oka to chyba by sie nie obrazil:P
Wydaje mi sie ze ten kolo az tak duzo na jsp nie zarabia zeby nie ruszyla go sumka powiedzmy 5tys dolcuf;)
Chuj, właśnie wychodzę, więc będzie krótko. Generalnie mam wyjebane na te wasze e-potyczki, ale to co zrobiłes, jest szczytem spierdolenia i twoi starzy muszą być naprawde unikatami na skalę światową, skoro scalenie ich spierdolenia dało tak groteskowy owoc. Nie wiem, jak trzeba mieć najebane we łbie, żeby z tak błahego powodu iść na psy (nie mówiąc już o tym, że pochwaliłes się kilku osobom swoimi zamiarami). Monia, pomimo ograniczonych możliwości intelektualnych, ujebała ci PODSTĘPEM konto na n-k. Tak, dałeś się nabrać na podstęp tej tępej pizdy. To był dobry moment na wypierdolenie z forum i zachowanie resztki tego, co niby każdy człowiek bez względu na wszystko posiada - godności. Ja jednak śmiem twierdzić, że dzisiaj dobrowolnie sam siebie z tej godności odarłeś. Zgiń, przepadnij, kurwo nieczysta, bo takie ścierwa jak ty nie zasługują na bycie legendami nawet w negatywnym tego słowa znaczeniu.
Wersja dla analfabetów:
Jesteś jebanym zerem.