d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Byłam Dzisiaj Na Aa
Prev1456
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 12,059.17
Jan 29 2025 01:25pm
Nigdy tego nie zrozumiesz, bo ty jesteś nastawiony na konsumpcjonizm, nie na sprawy natury duchowej.

Dokładnie.
Do zakonu też nie wiem czy mnie przyjmą

Ale jaka "natura duchowa"?
Że wierzycie w żyda co ma boskie supermoce i co zrodził się niepokalanie jak Anakin Skywalker z gwiezdnych wojen?
W takiego jakby Supermana czy innego superbohatera?
I on każe Wam być grzeczny bo inaczej będziecie się smażyć bez końca w piekle?
Wierzcie sobie w co chcecie, powiem więcej ludziom trzeba dać jakąś nadzieję, że będą mieć życie po śmierci, żeby im poprawić humor przed śmiercią, ale nie zaslaniajcie się że tu jest jakakolwiek duchowość w tym wszystkim.

This post was edited by Ironfister on Jan 29 2025 01:25pm
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Jan 29 2025 02:08pm
Ale jaka "natura duchowa"?
Że wierzycie w żyda co ma boskie supermoce i co zrodził się niepokalanie jak Anakin Skywalker z gwiezdnych wojen?
W takiego jakby Supermana czy innego superbohatera?
I on każe Wam być grzeczny bo inaczej będziecie się smażyć bez końca w piekle?
Wierzcie sobie w co chcecie, powiem więcej ludziom trzeba dać jakąś nadzieję, że będą mieć życie po śmierci, żeby im poprawić humor przed śmiercią, ale nie zaslaniajcie się że tu jest jakakolwiek duchowość w tym wszystkim.

Typowy bełkot typowego lewaka, który zamiast cieszyć się szczęściem innych i dbać o życiową harmonię i ukojenie swojej duszy oraz zdrowia psychicznego, wybiera; chaos, nędze w sferze duchowej oraz ignorancję dla ludzi, którzy nie zgadzają się z jego światopoglądem, a koniecznie (!) musi zaprezentować swój agresywny, śmieszny i nikomu niepotrzebny, bełkot. :)

Go Back To Polska Topic List
Prev1456
Add Reply New Topic New Poll