Quote (kubaba5 @ 3 Jan 2012 23:11)
wszelkiego rodzaju fify i inne gry sportowe
od siebie polecam Mortal Kombat - epicka gra
co-op ma np
killzone 3 lub battlefield 3ja np swietnie bawilem sie ze szwagrem i znajomymi na splitscreenie offline w Black Opsie
1 v 1 pojedynek heh i te emocje

w bf3 jest online co op niestety co do kz3 ss jest imo chujowy masz dwa ekrany podzielone pionowa kreska co do CoD mw2 i bo czy mw3 sie swietnie gra ze znajomymi na offline multi pamietam ile ja mialem w tym przyjemnosci

fajnie jeszcze podlaczyc 2 ps3 i zagrac 4v4 na lanie tez epickosc

Quote (kubaba5 @ 4 Jan 2012 19:02)
grałem juz w to bf3 na multi i musze stwierdzic ze troche sie zawiodlem

w porownaniu z bc2 to wyglada bardzo slabo
gdzie ta destrukcja ktora tak chwalili jak tam prawie nic nie mozna rozwalic albo po prostu prawie w ogole nie ma takich budynkow
do tego juz nie ma tego fajnego klimaciku co w bc2 no i grafika imo tez jakos slabiej wypada (wszechobecne schodkowanie)
ale narazie gralem tylko jakies 2h wiec duzo powiedziec nie moge - to moje wstepne spostrzeżenia
chyba bede teraz czekal na jakies BC3

destrukcji duzo nie znajdziesz i nie zobaczysz niestety gra ma malo map z budynkami ktore sie zawalaja

wiekszosc z nich jest na wielkich otwartych przestrzeniach badz zaulkach ktorych nie mozna zniszczyc fakt wolalem mapki z bc2
Quote (Archont @ 4 Jan 2012 19:43)
Zobacz sobie jak wyglada bf3 na dobrym kompie. Wersje konsolowe sa ladnie okrojone.
niestety do tej pory chce mi sie z tego powodu plakac, duzo stracilem nie grajac w bf3 na kompie ale cuż nie umiem szczelać myszkom taka moja ułomność