Quote (Bewsztyk_tatarski123 @ 10 Dec 2011 13:34)
bylem bardzo zainteresowany kupnem crasha bandicoota i wchodze na strone psstore i patrze ze mozna pobrac jezeli sie ma to konto plus. troszkę drogie ale zapewne sa jakies super mozliwosci o ktorych mi sie nie chcialo czytac bo tl; dr moglbys mi to jakos skrocic, co umozliwia to konto ? czy tylko pobieranie niektorych pelnych wersji gier czy cos jeszcze?
co miesiac daja jakies randomowe rzeczy do sciagniecia za darma lub po mega promocyjnej cenie, dodatki do gier (np mappacki do coda), pelne wersje gier, avatry, motywy itp, wartosc tego wszystkiego kilkakrotnie przebija wartosc konta plus
do tego automatyczne wykrywanie aktualizacji, trzymanie savow na ich serwerze wiec wlasciwie nigdy ich nie stracisz, wczesniejszy dostep do bety jakiejs gry, moze cos jeszcze oferuja a przeoczylem, dunno
generalnie fajna sprawa jesli ktos duzo gra i lubi grac
jak skonczy ci sie subskrypcja na plusa to blokuje sie dostep do tego co sciagnales (ale to nie dotyczy wszystkiego, avatary i motywy zostaja, nie wiem jak z grami) a gdy znow wykupisz to wszystko odzyskujesz