Quote (VinS @ Aug 1 2011 10:37am)
powiem tyle, jeden (nie ja) od poczatku s10 wydał ponad 6000 zł
ale gośc ma dużą firmę, ma kaskę, więc takie wydatki to dla niego nic spejalnego... szczególnie, że sprawia mu to frajde.
dlaczego Piaskownica na s10 nie ma konkurentów? bo ludzie na samym początku wyjebali tyle grzybów (i to bez metody) że szkoda gadać 
Jeśli EugeniaBunkier z s11 i ZdzichuBunkier z s10 to ta sama osoba, to jest on fałszywym człowiekiem. Na poczatku s11 oferował nam fuzję, następnie, gdy odmówiłem to sojusz, że w razie czego zawsze mogą nam pomóc w lochach itd. Po kilkunastu dniach zostaliśmy zaatakowani przez Crissco, więc ja napisałem do niego dlaczego nas zaatakowali. On mi odpisał, że jeden z oficerów nas zaatakował, że on nie zdążył wszystkich powiadomić o naszym sojuszu z nimi, przepraszał, że to się więcej nie powtórzy. Po kilku dniach znowu zostaliśmy przez Crissco zaatakowani, tym razem nie odpisał na moją wiadomość. Ta sytuacja wydarzyła się ponownie po następnych kilku dniach. Zresztą ludze z Revelation mają o nim podobne zdanie.
Quote (VinS @ Aug 1 2011 10:51am)
to jego laska, on nie wnika w jej opcje. a ogólnie mówiac Zdzichu jest dobry ziomek 
Hmm, to dziwne, bo pisał np. "dałem". Teraz jak spojrzałem na wiadomości od EugeniBunkier, to wyraźnie napisał w nich że Piaskownica na s10 to jego gildia.
This post was edited by K4ktu5 on Aug 1 2011 04:04am