Quote (heszu @ 7 Jun 2010 18:30)
samo wrzucenie piosenki o nszie pokazuje, że ulegasz ich propagandzie i poza małymi wyjątkami (walka z czerwonymi)
byli to odpowiednicy polskich dresiarzy którzy szukali zaczepki z bronią i zabijali kogo popadnie, a tylko te stowarzyszenia/organizacje/obozy czy cokolwiek gloryfikują takie akcje
jak nie wierzysz to przejedź się po wsiach na wschodzie i się popytaj starych ludzi co to NSZ, jakie oni cuda wyczyniali to głowy brakuje ....hmm czyli słuchasz sobie wywodów ciągle na temat krew i honor, jebać Żydów, Polska dla Polaków etc. usw. i publicznie się potem z tym afiszujesz, to jakby nie patrzeć, to nawet po części ukazuje Twoje poglądy./e to avoid ot
coś na rozluźnienie pośladów, stary dobry polski pank
http://www.youtube.com/watch?v=5K2H2vdOjm0 wrzuciłbym np. Kata = uległbym satanistycznej propagandzie, tak?z której mojej wypowiedzi to wynika, hmm?wskaż mi proszę jakieś książki na ten temat, czy publikacje, bo z moich informacji wynika, że spora część NSZ weszła w skład AK.Quote (heszu @ 7 Jun 2010 18:35)
czasem sobie posłuchać to i ja posłucham, Skrzydła Walki, czy inny Bóg Wojny, nie mówiąc o pierwszej płycie Śrubokręta (g'woli ścisłości naprawdę zajebisty kawałek pankroka). Ale nie afiszuję się z tym wszem i wobec i nie wklejam po 3x tego samego linku, a potem nie mówię, że w żaden sposób się z tym nie utożsamiam.
a )1 płyta Skrewdrivera z tego co wiem to 100% pankrok'77.
b ) gdzie po 3x wkleiłem ten sam kawałek i jakie afiszowanie? wrzuciłem kawałek jak tutaj każdy inny. Podejrzewam, że jakbym wrzucił wcześniej wspomnianych Los Fastidios nie doczepiłbyś się do tego.
c ) odnośnie kapel grających RAC i tym podobnych jedynie lubię Prawe Skrzydło, Baranki Boże, Szczerbiec oraz 2 kawałki Szwadronu 97, reszta mi nie podchodzi zarówno muzycznie jak i tym bardziej tekstowo
d ) skoro mówię, że się nie utożsamiam to źle, tak? : D w ogóle próbujesz zrobić ze mnie narodowego socjala czy tam innego antysemitę pomimo, że nigdzie takich poglądów nie wygłaszałem publicznie i nie wygłoszę. Otóż podkreślę jeszcze raz NIE jestem żadnym nsem czy nrem, lewakiem. Słucham muzyki i nie muszę się utożsamiać z poglądami kapeli (chociaż teksty Prawego Skrzydła raczej OK)
co by offtopa nie było:
http://www.youtube.com/watch?v=JNPeeeebayI9AkThis post was edited by Kult91 on Jun 7 2010 03:52pm