Quote (Manter @ Jun 27 2014 03:04pm)
Herrera to dobry grajek tylko po chuj nam kolejny zawodnik na "10"?
Jest Mata, jest Roo i teraz jeszcze Herrera, widziałem kilka meczów Athleticu w poprzednim sezonie i powiem szczerze że na dziesiątce ten zawodnik jest bardzo dobry ale na rozegraniu wygląda jak dziecko we mgle.. To tak jakby Ozilowi kazano grać tylko do 30 metra żeby rozgrywać a nie grać za plecami napastnika i posyłać zajebiste ostatnie podania. Chyba że LvG nie widzi Maty albo Rooneya w drużynie to zrozumiem ten transfer.
Natomiast Shaw to genialny zawodnik, będzie jednym z najlepszych obrońców na świecie. Już teraz obok Alaby, Alby i Marcelo to jeden z potencjalnych "nr1".
Jestem tylko ciekawy ile jeszcze kasy zostało na transfery skoro za dwóch grajków zapłacili ok. 70mln Ojro (swoją drogą przepłacili jakies 30mln, ale chuj nie moje pieniądze ważne że przyszli).
imo to Herrera wlasnie lubi sie cofac do srodka i bardzo dobrze sobie tam radzi z tego co widzialem

na pewno Van Gaal kupil go z takim zamiarem zeby gral za Mata to w ogole nie ma mowy ze nie... wiele zalezy od taktyki jaka bedzie zalozona

wydaje mi sie ze LVG bedzie chcial dac do przodu RVP i Roo to taki Herrera majacy swietne pily nawet z glebi pola moze tutaj przyniesc oczekiwany efekt

no skrzydla to obowiazkowy transfer jeden glosno sie mowi o Depayu a na drugie skrzydlo Adnan ( dac mu czas a ogarnie kiedy kiwac a kiedy podac, swoja droga to jedyny plus roku pracy DM ze dawal mu szanse)
Shaw w tym wieku tak rozpierdala system ze cena nie ma znaczenia... Bedzie jak z Rio, do dzis nikt wytknie ile kosztowal (no chyba ze zachce mu sie do Chelsea

)
a kasa imo sie znajdzie do 140 wydaje mi sie ze moga wyjebac

no chyba ze wolanie o Vidala sie spelni to nie starczy nawet 140