Quote (Zeratull @ Apr 10 2014 04:10pm)
I tak tu nikt nie zagląda, ale sobie popisze.
Skończyłem właśnie Kill la Kill. Na początku bo tej innej niż w reszcie anime animacji byłem sceptycznie nastawiony, ale później po prostu nie mogłem nie obejrzeć kolejnego odcinka. Cholerrrnie wciągnęło. Co tu dużo mówić, mnóstwo fanservisu, walk, humoru. W prawie każdym odcinku jest jedno wielkie WTF?!, przynajmniej u mnie

Niesamowicie się zmieniała przewaga jednej czy to drugiej strony. Coś jak w Fairy Tail które nareszcie ruszylo

Oglądam też Nichijou, ale widze ze nie pasuje do mnie takie anime, bez fabuły, tylko luźne odcinki kazdy o czyms innym. Pare odcinkow bylo spoko - smieszyly, ale to nie dla mnie :D.
edit: hoho, teraz sprawdzilem ze w produkcji obu anime to samo studio uczestniczylo, ciekawe

Quote (50groszy @ Apr 10 2014 04:50pm)
to, ze nikt nie pisze, nie znaczy, ze nikt tu nie zaglada,
ostatnio mialem dluzsza przerwe od anime i ciezko mi bylo sie za cos zabrac, aktualnie ogladam Kuroshitsuji - dosc ciekawe i ma fajna kreske
Zarówno kuroshitsuji jak i kill la kill 10/10. W kuro 2 sezon uważam za nieco słabszy od pierwszego ale wciąż trzyma poziom.
Quote (Zeratull @ May 9 2014 01:21am)
Ktoś ogladal ostatnio cos fajnego godnego polecenia? Pytam bo oczywiscie odwieczny dylemat mam co teraz ogladac, skonczylem dzisiaj K (project), i przed tym obie swietne serie Magi (polecam jesli ktos nie ogladal).
Myslalem nad Mushishi bo wiele dobrego slyszalem o tym, nawet mam sciagniete, ale nie wiem czy chce teraz ogladac tego typu klimat.
Hmm, a moze rusze Phantom: Requiem for the Phantom
Z obecnego sezonu oglądam 3 serie. Polecić z nich mogę Soredemo Sekai wa Utsukushii. Całkiem ciekawie zapowiadało się Blade & Soul ale z odcinka na odcinek robi się coraz gorzej/nudniej.
This post was edited by RavenN on May 8 2014 05:28pm