Powiem niewiele, co prawda 3 posty ostatnie moje, ale ze nikt nie pisze to wybaczcie

Po pierwsze
wielkie dzieki dla JarooJasa, dzieki ktoremu moglem podziwiac tworczosc Uehashi Nahoko. Po prostu geniusz w tworzeniu historii. Pamietam, ze po skonczeniu Seirei no Moribito lezka mi w oku plynela. Pozniej Juuni Kokuki, lekki niedosyt bo anime nie dokonczone, ale i tak historia fenomenalna.
No i last but not least jak to pisza. Kemono no Souja Erin, przed chwila skonczylem ogladac ostatni ep, nadal trzyma mnie na lzy, albo qrwa ja jestem taki "mientki", albo naprawde to anime potrafi wzruszyc. Kazdy odcinek ogladalem z wielkim zaciekawieniem, a i zakonczenie mi sie podobalo, choc mozna bylo sie domyslec co sie stanie kilka odcinkow przed koncem.
Anyway, nie przedluzajac i podsumowujac te 3 serie. Kto nie zna niech lepiej pozna, mi dlugo zeszlo zeby sie zabrac i teraz zaluje ze wczesniej tego nie ogarnalem.
I znowu problem mam bo skonczylem anime tak genialne ze nie wiem co ze soba zrobic i co zaczac ogladac, ehh
This post was edited by Zeratull on Feb 25 2014 05:23pm