Juuni Kokuki obejrzane. Co by tu napisać, żeby kazdy kto to przeczyta obczaił to jak najszybciej hmm..

na pewno lekki niedosyt bo spokojnie mozna by zrobic z tego i 100 albo i wiecej odcinkow. Wiele postaci tylko przez chwilke byly pokazane, a na pewno mozna by z nimi jakas historie zrobic.
Najbardziej mi sie podobaly odcinki jakos 31/32 do 39 wlacznie (przed ostatni arc - nie pamietam od ktorego dokladnie sie zaczelo). Ostatnie odcinki juz byly srednie imo.
Mi osobiscie kilka pierwszych odcinkow srednio wchodzily. Anyway to takie minusy. Teraz czas na plusy, z których jednym jest świetna muzyka. Nie wiem czy ekipa robiąca heroes of might and magic miała stycznosc z Juuni Kokuki, ale muzyka jest prawie ze identyczna. To jest zastanawiające

Aczkolwiek bardzo mi sie podobała.
Świat przedstawiony jest ogromny i jak napisałem wyzej mozna by zrobic dluzsze anime, aczkolwiek wtedy pewnie mniej by było pokazane Youki - glownej bohaterki. Na poczatku nie podobala mi sie ona, ale pozniej Youshi naprawde przypadla mi do gustu.
Koncowa ocene raczej 9/10 bo zakonczyła się (albo zostala przerwana, albo wstrzymana - idk ) w troche glupim momencie.
Troche sie rozpisalem, heh. Tl;dr wersja dla tych ktorzy nie lubia czytac

Polecam

a teraz ide szukac czegos nastepnego, co do Kemono no Souja Erin narazie mi starczy tego typu anime. W Juuni Kokuku było tyle pojec ze ledwo sie polapalem co czym i gdzie jest
This post was edited by Zeratull on Dec 10 2013 10:31am