Quote (toyo @ 9 Aug 2011 01:49)
Jeśli masz na myśli to ile trzeba wydać na komputer, żeby mieć grafikę na poziomie tej, z konsol to wydaje mi się, że to wcale nie wychodzi na korzyść konsoli.
Phenom 955 + 4 GB ramu + jakieś mobo + np. GTX 460 + jakaś zasiłka + jakiś dysk, wychodzi mniej-więcej tak:
350 zł + 100 + 200 + 550 + 200 + 120 daje 1500 zł, a na takim sprzęcie chyba spokojnie można pograć w praktycznie wszystkie gry w wysokiej albo najwyższej szczegółowości w 1080p (antyaliasing przy tej rozdzielczości jest chyba niepotrzebny).
Na takim zestawie grafika chyba będzie lepsza niż ta z PS3, no nie? Czy źle to wygdybałem?
Ja mimo, że mam wypasiony komputer to gram na xbox 360, bo jakoś tak wygodniej jest. Można się pierdolnąć z padem na kanapie przed wielkim tv i po prostu się pobawić.
Gdyby ktoś sprzedawał PS3 dajcie znać, bo chodzi mi po głowie od jakiegoś czasu
zeby miec emulator do ps3 musiał byś miec komputer wyjebany w kosmos zeby ci nie lklatkowało to nie chodzi o karte graficzną tylko o procesor
Charakterystyka SPE:
typ RISC z 128-bitowymi instrukcjami SIMD (optymalizacja do wykonywania tych samych operacji na dużych ilościach danych) jeśli dobrze sie orientuje na pc są procesory tylko 64 bitowe

a nie 128
jeśli cos pomieszałem niech ktos mnie poprawi
This post was edited by Soulmus on Aug 9 2011 01:13am