Quote (Janusz_Tracz @ May 4 2014 05:57pm)
atletico do przerwy w plecy. pewnie jeszcze to wygraja, ale jakby zgubili teraz 3 pkt. to bedzie niezly dym w tej koncowce sezonu. technicznie jeszcze Barca moze byc mistrzem jak cudem real i atletico sie pogubia. ale przy aktualnej formie tych 3 zespolow to raczej niemozliwe niestety.
beda jaja jak sie utrzymaja. a np. piast z batalii o europe zjedzie do 1 ligi.
Dla mnie ten Piast to mógłby iść w pizdu. Nie lubię ich, płaczki jebane. Widzew sportowo jest strasznie cienki ale chciałbym żeby się utrzymali, z sentymentu. Te Podbeskidzie też mogło by już iść w pizdu, wystarczy grania w najwyższej lidze. Albo Zagłębie. W końcu może by ktoś się tam ogarnął i zobaczył, że tyle kasy się tam pakuje i nic to nie daje.
Dobry ruch marketingowy PZPNu wczoraj na finale Pucharu. Jednak sama oprawa żałosna. Dla porównania warto zobaczyć finały z lat poprzednich, i ich oprawę. Wtedy zabrakło marketingu. Wczoraj, wszystko stało na wysokim poziomie ale zabrakło atmosfery. Trochę te rozdawanie biletów, lansowanie się polityków którzy gratulują zdobycia mistrza Polski, pogodynek z TVNu, ogólnie jarmark. Zachwycanie się nad Osuchem też było żenujące, gość nie ma żadnej klasy. Kurwa już to widzę jakby taki chociażby Filipiak wpieprzył się przed zawodników, latał jak pierdolnięty po stadionie i zabrał puchar od zawodników. Od razu weszła, sreszła i cała reszta pisała by o słomie w butach, burackim zachowaniu itp. Gość jak był w Cafe Futbol to ja jako niezorientowany w temacie wychwyciłem kilka farmazonów, wszystko było u niego 1000 razy lepsze niż u innych. Ogólnie zabrakło tylko dopingu z kasety bo sponsorowana oprawa już była. Ogólnie jestem ciekaw co z tego wyniknie.
This post was edited by Pito on May 4 2014 10:24am