Quote (youfail @ Jul 24 2011 01:23pm)
wyczuwam flejm w tym poscie
psn mam ujdaz, wlasnie ide usunac niektore niepotrzebne konta
kurwa to musze cie usunąc

redel ciebie tez zapomnialem usunac
Quote (youfail @ Jul 23 2011 11:00am)
imo lepiej zainwestuj w pc. rok temu tak samo myslalem, ze ps3 bedzie zajebiste i w ogole, ale jest spory wydatek na gry + bf3 bedzie sporo ograniczony na konsole, chociazby maksymalnie 30fps, czy 24 osoby na jednym serwerze.
ja nie wiem co ci ludzie tak narzekają na tą wersję bf3 na konsole. Dla mnie to i tak wygląda ona zajebiście chociażby mogę być pewien, że będzie mi się podobała grafika z tego względu że już w bc2 grafa dla mnie jest wykurwista
a co do plusow konsoli no to sory ale tu masz pada siadasz w wygodnym fotelu/kanapie i napieprzasz mozesz zagrac se z kims no kurwa do tego koszt 1000zl a nie musisz sie nigdy martwic o zadne zasrane wymagania
a co do tego ze gry sa drogie to jest to prawda ale zawsze istnieje mozliwosc wymiany.
Ja na poczatku od kolesia od ktorego kupilem konsole mialem 6 gier: MW2, MAG, Ratcheta i klanka, gow collection, fife 09, gta iv a udalo mi sie to wszystko tak zgrabnie powymieniac ze teraz mam: Assassins creed brotherhood, Cod BO, Killzona 3, LBP GOTY, Red dead redemption i fifke se zostawilem.