Quote (Over_You @ 11 Apr 2014 13:20)
Niekoniecznie. Kiedys zyczylem im jak najgorzej, teraz do momentu jak graja z Realem to nawet ich za bardzo nie ogladam. Krew mnie tylko zalewa jak wypuszczaja z klatki filozofa Xaviego pierdolacego cos o trawie czy innych bzdetach. Tak potrafie ich zniesc, bo w sumie nie mam na to zadnego wplywu. I szczerze powiedziawszy na bank wolalbym wygrana Barcy niz Bayernu w tym sezonie.
Nie chce decimy w Realu nie dlatego, że to Real ale dlatego, że w tym klubie mają ogromne ciśnienie na jej zdobycie. To ciśnienie sprawia, że balonik jest pompowany praktycznie co sezon i wielu nie może sobie z nim poradzić. Taki stan jest korzystny dla wszystkich.
Jeśli wygrają LM cóż... przeżyję, zawsze będzie plus w postaci kolejnego zespołu z Hiszpanii triumfującego w rozgrywkach europejskich

A Xaviego bym nie słuchał, jest co raz słabszy na boisku i ten stan próbuje tłumaczyć jakimiś debilnymi wymówkami zamiast stanąć i powiedzieć sobie wprost - jestem kurwa do pizdy i czas powoli myśleć o tym co będę robił po zakończeniu kariery.