Quote (SleepNowInThe Fire @ Apr 2 2014 01:03pm)
Ter Stegen podobno już podpisał umowę z Barcą, czyli przed wydaniem orzeczenia przez FIFA, jego transfer jest niezagrożony
mówiłem kurwa, że ten jebany Rossell rozpierdoli klub od środka, skurwysyn pierdolny!
Mundo Deportivo pisalo dzisiaj ze zostana zamrozone.
Swoja droga czy to nie ty byles zadowolony z zmian czy tez moze kierunku dzialan Rossella na poczatku jego kadencji kiedy wyplywaly kwiatki z rozrzutnoscia Laporty?
Quote (zYwi3c @ Apr 2 2014 12:38pm)
Oficjalnie na wszystkich mozliwych stronach, takze to nie fejk :<
Wolisz Pinto w bramce :| ?
Mi to wisi, nie jestem ich fanem. Tyle, ze spojrz na sprawe z tej strony. Valdes juz raz dostal mozliwosc podpisania kontraktu i go odrzucil. W jakiej sytuacji postawi to klub - nie moga nikogo kupic? No to Valdes albo Pinto. Zwracaja sie z prosba do Valdesa i proponuja mu kontrakt pomimo kontuzji. Ten moze go podpisac lub nie, bo moga byc rowniez inne oferty dla niego (a na takowe na bank liczyl jesli wczesniej nie przedluzyl kontraktu z najwazniejszym klubem w swojej karierze). Kolejna rzecz jest fakt, ze do listopada (dobrze pamietam doniesienia?) Valdes grac nie bedzie raczej, wiec klub przez 5 miesiecy bedzie musial mu placic, co pewnie nie bedzie im za bardzo pasowalo. Dodaj jeszcze do tego fakt, jaka w tym momencie karte przetargowa bedzie mial Valdes w rece jesli podsumujesz poprzednie moje punkty - nie chcial przedluzyc, moze isc gdzie indziej (albo i nie, tylko gdybam ale podejrzewam ze znajda sie chetni Szejkowie), a Barcelona jest zdesperowana bo nikogo innego nie bedzie miala mozliwosci pozyskac. Juz widze te $$.
Oczywiscie calosc to gdybanie, ale ja bym to olal. Gosc postanowil ze odchodzi? Prosze bardzo. Jakos sobie bez ciebie poradzimy.