Quote (mysk8er @ 23 Mar 2013 13:57)
Szkoda, że ta gra jest taka droga, po 2 latach nadal się trzyma. Z ciekawości zapytam czy ktoś z was osiągnął coś w esporcie czy to jest praktycznie niemożliwe?
No i drugie pytanie (czasem coś czytałem o starcrafcie2) dlaczego ludzie grają głównie zerg/protos a mało kto terranami? Jest to niezbalansowane?
No to tyle, nie gram ale widzę że wysokie nagrody są w turniejach.
JSP ma tylko 1 progamera, ktory 'cos' znaczy - Minigun. Aktualnie gracz teamu ROOT. Zeby cos osiagnac, to musialbys trenowac po 10h dzien w dzien przez dobry rok, a moze i to bedzie malo.
Terranow na ten dzien jest najwiecej, w turniejach bylo ich malo, bo poprostu przegrywali i tyle. Aktualnie terran to najsilniejsza rasa ( nerf inc ).
http://sc2earnings.com/
Quote (3DooM @ 23 Mar 2013 13:56)

ja streamy często ich ogladam, ale za cholere nie mogę się dowiedzieć jak to jest z tym dragonem? lubią go czy nie ?

Dragon to terran, ktory bardzo lubi trollowac, z tego zablysnal i dlatego go ludzie ogladaja i lubia go ogladac. Daja mu swoje konta z bronzu i on na nich gra i trolluje ludzi. Aktualnie gracz MYM z tego co pamietam. Ale nie gra w turniejach, raczej za slaby.