Quote (Atanok @ 13 Aug 2013 14:37)
A dodatkowe ap mozna zdobyc tylko poprzez perki?
podstawa ap jest agility, do tego mozna 2x action boya (+2ap) a jak komus malo to sie mozna dragami nacpac chyba do 18ap mozna dobic, ale nie pamietam ktorymi (jet chyba 2ap i jakis tam jeszcze 1ap, po 2x mozna je brac)
Quote (tournevis @ 13 Aug 2013 14:48)
I tu są 2 najbardziej istotne minusy mojej postaci. Ale cóż, pogram - ocenię. Nie chce mi się robić nowej postaci. Spróbuję doprowadzić tę do końca.
rob nowa nie pierdol, pierwsze lvle sie szybko wbija nawet na junku. im wiecej wbijesz na tej tym bedziesz bardziej zalowal, a ta i tak sie do niczego nie nadaje ;]
Quote (tournevis @ 13 Aug 2013 14:44)
Moim zdaniem jest na odwrót.U snajpera PE > EN, bo co to za snajper, który nie ogarnia co wokół niego się dzieje. Dodatkowo u SG snajpera przewagą jest to, że ciśnie lamusów z b. dużej odległości. Zanim typek wyrówna odległość, by móc pocisnąć mnie minigunem dostanie już 2 kule w oko, co prawdopodobnie wyśle go do piachu. No i kurewska oszczędność amunicji - minigun łyka amunicję niczym młody pelikan, a sniper riffle nie.
Pozdrawiam,
Profesor tournervis
bg wbrew pozorom maja dosc spory zasieg, a i musisz sie liczyc z tym ze nie kazdy spawn bedzie wymazony
This post was edited by MuFfaS on Aug 13 2013 06:54am