Quote (alienwersus @ Sat, Dec 27 2008, 12:16pm)
powiem ci że też jak zaczynałem grać w lsa myślałem jak to zrobić żeby zarobić i żeby mi starczyło fgs ^
miałem wtedy chyba 1k fgs 0 lvl i zero pojęcia o tej grze ^ kupowałem drogie items, używałem, sprzedawałem drożej i kupowałem na wyższe lvl i tak aż do 55 lvl. na 55 lvl okazało się że mnie już nie stać żeby pograć coś no maze i wtedy dorabiałem fgs w inny sposób ( d2 ) kiedy już uzbierałem fgs na optymalny sprzęt grałem barbem no maze i zarabialem fgs tylko na ls. po jakimś czasie kupiłem lepszy axe, a teraz zbieram na jeszcze lepszy

tak sobie modernizuje items bo wiem zei tak forumowe złoto mi sie zwruci grajać tylko w ls pierwsze mq zrobiłem chyba po miesiącu ^ jako tako nic nie ma z tych mq ( 100 fg jak jakas guildia ci da za mq to jest nic i nie warto expic chara na maze tylko po te 100 fg ) lepiej expić sobie wolniej na arenie czy no maze i coś z tego mieć niż wbić szybko 71 zrobić mq popatrzeć na fg a tu ciagle tyle samo a ty znowu char na 0 lvl. bezsensu
tia tyle ze ostanio malo cos grasz:P
coraz rzadziej Cie widze
Quote (Ls_Playa @ Sat, Dec 27 2008, 12:20pm)
markov, nie rob z siebie takiego wazniaka bo i tak nikt nie liczy sie tu z twoim zdaniem, i to ze sie napodniecasz to kazdemu kolo dupy lata. masz problem do niego, uzyj pm/. cisniesz bo ludzie zasmiecaja ten temat spamem, a robisz to samo, hipokryto
zignoruj markova to zwykly random ktory w realu nie ma uznania to szuka go na jsp..
gadaj z gownem to cie obsra
Quote (Zeratulll @ Sat, Dec 27 2008, 12:20pm)
sry mate ale on nie ma 29k fg zeby kupic gozu items....
ja zaczynalem z earthem 98ee ktorego kupilem za 300, potem dopiero zarobilem sobie na lepszego...
ale lighta bym odradzał
Jak cos to moge Ci tanio sprzedac tego eartha mojego starego
Tanio
Proponuję KONIEC TEJ KŁÓTNItia nikt sie nie chce klocic po prostu retard wbil i zaczal klotnie !
a ty wbijaj do gry ! juz nas 3 jest , 2 sloty wolne
jak ktos chce jeszcze doalczyc to gra otwarta!
This post was edited by Sephirothss on Dec 27 2008 06:23am