Quote (VinS @ 11 Nov 2009 19:11)
kurwa ewidentnie jestescie takimi matolami ze podstawa do was nie dociera, nie pozostaje mi nic innego jak tylko wspolczuc waszym matkom synow z iq -50
sytuacja nazywana ironia jest dla was tak obca jak kurwa 6tka w podstawowce ciemniaki 
eot wiesz, ironie oraz sarkazm da sie w miare prosty sposob wychwycic, to co ja widze, to jest tak zwana popularnie 'nedza'. Jezeli uwazasz ze twa rozmowa byla sarkastyczna badz ironiczna, to chyba musisz powrocic do polski i ponownie zabrac sie za doksztalcanie. Pomijajac juz wczesniejsze twe wypowiedzi a nawiazujac jedynie do tej ostatniej, to nie wiem czy jestes swiadomy, ale nawet malpa (w szczegolnosci Pan troglodytes) ma IQ w okolicach 15. Nie rozumiem zatem dlaczegoz twierdzisz ze mamy IQ ponizej zera, zapewne dlatego ze wg Twego rozumowania Twoje dwucyfrowe musi byc szczytem. Zatem pragne Cie wyprowadzic z bledu i powiedziec ze tak nie jest. Teraz cofnij sie ta strone czy dwie, przeczytaj swe posty i moze zrozumiesz dlaczego mamy taki problem z przystosowaniem sie do Twego poziomu.