d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Piłka Nożna > Temat Oficjalny
Prev14464474484494505001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Feb 23 2011 05:12pm
Quote (kefir @ Feb 23 2011 11:05pm)
I tak Mourinho >Barca. Mam nadzieje, ze zastapi Fergusona.

znaczy sie piszesz to dlatego, ze wygral jeden mecz z interem przeciwko barsie i to u siebie? bo tak to wiekszych sukcesow nie przypominam sobie. tez mam taka nadzieje bo to trener stworzony do angielskiej taktycznej pilki, w lidze hiszpanskiej sie chlop meczy.
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Feb 23 2011 05:53pm
Quote (RoGh @ 24 Feb 2011 00:36)
Wszystko byloby fajnie, gdybys po pierwsze pisal poprawna polszczyzna, a po drugie gdyby twoja wypowiedz znalazla sie na tym forum ze 3-4 lata temu, bowiem dd paru sezonow Valdes jest mocnym punktem druzyny, niekiedy nawet ostoja. Choc i jemu moga zdarzyc sie bledy, ale od niedawna nie ma juz w futbolu zadnych nieomylnych bramkarzy ( dokladnie od kiedy Casillas w zeszlym sezonie i dwa sezony temu zaczal "byc czlowiekiem" i puszczac gole, ktore mogl obronic ). Poczatki mial ciezkie, pare lat temu sam go chcialem spalic na stosie w pierwszej kolejnosci, ale pamietam tez poczatki Puyola, nie znosilem tego tarzana, bo za kazdym razem jak dostawal pilke na wlasnej polowie, to balem sie, ze zaraz ja straci i czesto mialem racje.

Inb4, jestem oczywiscie kibicem Barcy, niestety nie jestem chlopaczkiem rocznik 199x, smiem nawet twierdzic, ze zaczalem sie interesowac futbolem ( i kibicowac Barcelonie ) na dlugo przed fernando morientesem na drzwiach twojego pokoju. I na przyszlosc sugeruje, zebys unikal generalizowania, bo bardzo latwo je zmasakrowac intelektualnie w internecie.

Btw, mecz mi sie podobal, wynik mi sie podoba, dobrze spedzone 2 godziny ;)

jak juz wyliczasz... po 1 nie o poprawnej polszczyznie jest ten topic :<
po 2 ogladamy chyba rozne mecze barcelony jesli chodzi o VV... oczywiscie ogladam ich pewnie mniej niz ty ale kiedy akurat ja mam okazje zobaczyc barce w grze on jest najwieksza spierdolina... przypadek pewnie ;]
po 3 nigdy nie mialem plakatow realu nie bylo mi to potrzebne, kibicujesz pewnie i dluzej (ja okolo 6lat) ale czy to wazne tu i teraz ? nie sadze ;] co do generalizowania... ja poprostu napisalem ze jak sprawdza sie fora/serwisy to trafiam na wlasnie takich ludzi :> nie napisalem ze 100% fanow tego klubu to takie osoby.

Quote (LESNYBARB_PL @ 24 Feb 2011 00:39)
imo dobry trener, ale tylko w barcelonie, ktorej styl zna, w innej lidze by sie nie sprawdzil, co stwierdzam po tym jakich transferow dokonuje i jakie zmiany robi, a takze ma tendencje do "przywiazaywania sie" do swoich pupilkow :) i pisze to jako kibic barcy, ale i tak pep <3

no tak ty masz 24lattka, a poziomem nie odstajesz od tych chlopaczkow (tyle samo spierdolonych sezonowcow kibicuje twojemu klubikowi). podobnie sprawa ma sie w reprze hiszpani, tam nie wazne w jakiej jest kto formie zawsze broni casillas (ktory we wczorajszym meczu uznal chyba, ze mu sie nie chce bronic strzalu gomisa i poprostu sobie stal jak kolek). juz to pisalem, ale napisze jeszcze raz trzeba byc kompletnym kretynemzeby oceniac klub po tym jakich ma kibicow na forach (a jeszcze wiekszym jesli sa to fora zagraniczne), wbijcie sobie do glowy ze pilka nozna to najbardziej medialny sport i najwiecej mlodych chlopaczkow sie nim interesuje, a ze trolling internetowy najbardziej jest roziwniety w tej grupie wiekowej wnioski nasuwaja sie same.

dobrze ze bayern dzisiaj utarl nosa interowi, tylko eto mi zal bo gosciu dzisiaj cuda wyczynial, kazdy kontakt z pilka w okolicach 16 to bylo duze zagrozenie.

Pomoge ci :)

Barcelona, to kompletna (...) i fajnie gra... ale kibicie barcy niewiem skad sie biora

ocenilem kibicow. nie klub

Quote (martyna_fajny_mish @ 24 Feb 2011 01:55)
Skończ.

potwierdzasz regule. kk thx

This post was edited by blinky_mail on Feb 23 2011 05:56pm
Member
Gold: 0.00
Warn: 100%
Feb 23 2011 05:55pm
Quote (blinky_mail @ Feb 24 2011 12:53am)
po 2 ogladamy chyba rozne mecze barcelony jesli chodzi o VV... oczywiscie ogladam ich pewnie mniej niz ty ale kiedy akurat ja mam okazje zobaczyc barce w grze on jest najwieksza spierdolina... przypadek pewnie ;]
po 3 nigdy nie mialem plakatow realu nie bylo mi to potrzebne, kibicujesz pewnie i dluzej (ja okolo 6lat) ale czy to wazne tu i teraz ? nie sadze ;] co do generalizowania... ja poprostu napisalem ze jak sprawdza sie fora/serwisy to trafiam na wlasnie takich ludzi :> nie napisalem ze 100% fanow tego klubu to takie osoby.

Pomoge ci :)

ocenilem kibicow. nie klub

Skończ.
Member
Gold: 29,775.00
Feb 23 2011 06:04pm
Quote (blinky_mail @ 24 Feb 2011 01:53)

To faktycznie ogladasz dosc wybiorczo te mecze albo ogladales je namietnie ~5 lat temu, a potem przestales.
Barca jest na fali, juz nawet bez znaczenia czy wygrywa LM czy nie, jest na nia hype i mlodziez leci za nia z wywieszonym ozorem. Chcialem wiedziec jak dlugo kibicujesz Realowi, zeby ustalic czy pamietasz faze na real jaka byla na poczatku wieku. Ustalilismy, ze nie byles wtedy kibicem Realu, wiec masz prawo nie pamietac tego.

Nie napisales, ze 100% to takie osoby, ale nie uzyles tez sformulowan typu: "niektorzy, czesc, wiekszosc, mniejszosc", mowiles generalnie o "kibicach".

A jezeli Barca bedzie nadal wygrywac w Hiszpanii i dorzuci do tego ze 2 wygrane w LM w ciagu najblizszych kilku lat, to naprawde nie mam nic przeciwko sezonowym hype'owcom z gimnazjum, niech zostana z nami i przez dekade jezeli sa oznaka sukcesow klubu :D

This post was edited by RoGh on Feb 23 2011 06:05pm
Member
Gold: 17.16
Feb 23 2011 09:03pm
Quote (blinky_mail @ 23 Feb 2011 22:10)
big up dla Ciebie ;D

wszystko bylo by fajnie z Barcelona, to kompletna 10tka (valdesa nie mozna do nich zaliczyc, gdyby nie fakt ze chca wychowanka na bramce pewnie dawno bronilby kto inny, bo jest zerem) i fajnie gra... ale kibicie barcy niewiem skad sie biora ;x ale zazwyczaj jak sie patrzy w profile tu czy innych serwisach sa ta chlopaczki rocznik 199x wiec nie dziwi mnie to zbytnio :)) pozyjecie troche dluzej zrozumiecie ze nie trzeba byc tak spierdolonym ;o

edit ; zapomnialem dodac :D Fan Realu :)

tym komentarzem właśnie pokazałeś że masz wodogłowie

Quote (blinky_mail @ 23 Feb 2011 23:53)

zapewne polsat i lm
to wiele wyjaśnia

Quote (Pozer @ 23 Feb 2011 22:09)
oni grali na remis, tylko z napastnikiem u siebie to troche wstyd
jak United pocisnelo mocno w pierwszych minutach to zaczeli sie bronic cala druzyna przez cala 1 polowe, a w drugiej to juz nikt nie chcial atakowac

te Twoje junajted się po prostu zesrało
przyjmij to jak mężczyzna Pozerku

This post was edited by SleepNowInThe Fire on Feb 23 2011 09:18pm
Member
Feb 24 2011 01:48am
Nie kumam czego wy checie od ManU.
Osiągneli w miare korzystny wynik, a wszyscy tu sracie zarem.
Moze i kipesko grali (nie wiem, nie widzialem - przybilem gwozdzia), ale takie sytuacje bywaja.
Tymbardziej ze sezon w Anglii jest dlugi.
Member
Member
Gold: 328.12
Feb 24 2011 02:16am
Quote (CoD_id @ Feb 24 2011 09:06am)

bardzo dobrze
Member
Gold: 0.01
Warn: 60%
Feb 24 2011 03:39am
Quote (blinky_mail @ 24 Feb 2011 00:17)
nie no to wazne... Arsenal tez lubie :D

+ to ze twoim jedynym komentarzem jest "o ironio" ... konstruktywnie ;) i o to mi chodzi. dorzuc jeszce 5;0 i potwierdzisz regule :D

nom. ale nie w tej edycji LM niestety :)

jedno moje słowo wystarczy, żeby zgasić twój bełkot okraszony tysiącem emotek.
Member
Gold: 373.32
Warn: 10%
Feb 24 2011 03:53am
Quote (SleepNowInThe Fire @ Feb 24 2011 03:03am)
tym komentarzem właśnie pokazałeś że masz wodogłowie

zapewne polsat i lm
to wiele wyjaśnia

te Twoje junajted się po prostu zesrało
przyjmij to jak mężczyzna Pozerku

Zesrala to sie Barca z Arsenalem.
Go Back To Polska Topic List
Prev14464474484494505001Next
Closed New Topic New Poll