Quote (RoGh @ 24 Feb 2011 00:36)
Wszystko byloby fajnie, gdybys po pierwsze pisal poprawna polszczyzna, a po drugie gdyby twoja wypowiedz znalazla sie na tym forum ze 3-4 lata temu, bowiem dd paru sezonow Valdes jest mocnym punktem druzyny, niekiedy nawet ostoja. Choc i jemu moga zdarzyc sie bledy, ale od niedawna nie ma juz w futbolu zadnych nieomylnych bramkarzy ( dokladnie od kiedy Casillas w zeszlym sezonie i dwa sezony temu zaczal "byc czlowiekiem" i puszczac gole, ktore mogl obronic ). Poczatki mial ciezkie, pare lat temu sam go chcialem spalic na stosie w pierwszej kolejnosci, ale pamietam tez poczatki Puyola, nie znosilem tego tarzana, bo za kazdym razem jak dostawal pilke na wlasnej polowie, to balem sie, ze zaraz ja straci i czesto mialem racje.
Inb4, jestem oczywiscie kibicem Barcy, niestety nie jestem chlopaczkiem rocznik 199x, smiem nawet twierdzic, ze zaczalem sie interesowac futbolem ( i kibicowac Barcelonie ) na dlugo przed fernando morientesem na drzwiach twojego pokoju. I na przyszlosc sugeruje, zebys unikal generalizowania, bo bardzo latwo je zmasakrowac intelektualnie w internecie.
Btw, mecz mi sie podobal, wynik mi sie podoba, dobrze spedzone 2 godziny

jak juz wyliczasz... po 1 nie o poprawnej polszczyznie jest ten topic :<
po 2 ogladamy chyba rozne mecze barcelony jesli chodzi o VV... oczywiscie ogladam ich pewnie mniej niz ty ale kiedy akurat ja mam okazje zobaczyc barce w grze on jest najwieksza spierdolina... przypadek pewnie ;]
po 3 nigdy nie mialem plakatow realu nie bylo mi to potrzebne, kibicujesz pewnie i dluzej (ja okolo 6lat) ale czy to wazne tu i teraz ? nie sadze ;] co do generalizowania... ja poprostu napisalem ze jak sprawdza sie fora/serwisy to trafiam na wlasnie takich ludzi :> nie napisalem ze 100% fanow tego klubu to takie osoby.
Quote (LESNYBARB_PL @ 24 Feb 2011 00:39)
imo dobry trener, ale tylko w barcelonie, ktorej styl zna, w innej lidze by sie nie sprawdzil, co stwierdzam po tym jakich transferow dokonuje i jakie zmiany robi, a takze ma tendencje do "przywiazaywania sie" do swoich pupilkow

i pisze to jako kibic barcy, ale i tak pep

no tak ty masz 24lattka, a poziomem nie odstajesz od tych chlopaczkow (tyle samo spierdolonych sezonowcow kibicuje twojemu klubikowi). podobnie sprawa ma sie w reprze hiszpani, tam nie wazne w jakiej jest kto formie zawsze broni casillas (ktory we wczorajszym meczu uznal chyba, ze mu sie nie chce bronic strzalu gomisa i poprostu sobie stal jak kolek). juz to pisalem, ale napisze jeszcze raz trzeba byc kompletnym kretynem
zeby oceniac klub po tym jakich ma kibicow na forach (a jeszcze wiekszym jesli sa to fora zagraniczne), wbijcie sobie do glowy ze pilka nozna to najbardziej medialny sport i najwiecej mlodych chlopaczkow sie nim interesuje, a ze trolling internetowy najbardziej jest roziwniety w tej grupie wiekowej wnioski nasuwaja sie same.
dobrze ze bayern dzisiaj utarl nosa interowi, tylko eto mi zal bo gosciu dzisiaj cuda wyczynial, kazdy kontakt z pilka w okolicach 16 to bylo duze zagrozenie.
Pomoge ci

Barcelona, to kompletna (...) i fajnie gra... ale kibicie barcy niewiem skad sie biora
ocenilem kibicow. nie klub
Quote (martyna_fajny_mish @ 24 Feb 2011 01:55)
Skończ.
potwierdzasz regule. kk thx
This post was edited by blinky_mail on Feb 23 2011 05:56pm